Bonus de inregistrare marit pe perioada Campionatului Mondial

In vederea Campionatului Mondial ce sta sa inceapa multe case de pariuri prezinta promotii pentru a atrage noi clienti. Este si cazul celor de la Fortuna, care nu se refera insa la vreun meci anume sau la o cota marita, ci la bonusul de inregistrare. Daca pana acum acesta constituia un pariu fara risc in valoare de 300 lei, pe perioada Campionatului Mondial va creste cu 100 lei.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil pentru acest bonus doar daca te vei inregistra la Fortuna din linkurile de mai jos pana pe 15 iulie, ora 23:00. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda doresti pentru a plasa un prim pariu live sau pre-live, singur pe bilet, care poate fi din orice sport si la orice cota. Daca acel pariu e castigator bonusul va fi consumat, insa daca va fi necastigator ti se va rambursa intreaga suma, pana la 400 lei.


Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe o cota minima de 1.5 inainte de a putea fi retras. Acest bonus de inregistrare marit pe perioada Campionatului Mondial expira dupa 7 zile de la creditare, data maxima pana la care trebuie rulat (pariul sa fie validat) fiind 23 iulie, ora 23:59.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Fortuna pana la 15 iulie, ora 23:59
  • Plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice sport, la orice cota
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 400 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 7 zile de la creditare


Castigi sau miza iti va fi rambursata >>>