Winmasters te asteapta cu un bonus incendiar de inregistrare pentru noul sezon

Asteptarea a luat sfarsit pentru pariori si, in general, pentru iubitorii fotbalului spectacol, in acest final de saptamana incepand primul campionat de top. Este vorba despre Ligue 1.
 
Din acest moment lucrurile par sa revina la viata din punct de vedere al ofertei fotbalistice, in care se vor gasi meciuri spectaculoase atat in campionatele de top, cat si in cupele europene. Acest aspect a impulsionat casa de pariuri Winmasters sa prezinte un bonus de inregistrare de 100% pana la 555 RON, la care se adauga un pariu gratuit (freebet) in valoare de 40 RON.  Promotia este valabila pe intreaga perioada a lunii august.
 
 
Pentru a obtine bonusul trebuie doar sa efectuezi un depozit de minim 40 lei introducand codul BONUS555 in momentul depunerii. Aceasta trebuie efectuata in cel mult 14 zile de la inregistrare. Bonusul ti se va credita in maxim 24 sau 48 ore, in functie de ziua in care te-ai inregistrat.
 
Pentru a primi freebetul in valoare de 40 lei, dupa efectuarea depunerii trimite documentele necesare verificarii contului tau. Procedura este simpla, tot ce trebuie sa faci fiind sa fotografiezi cu telefonul mobil sau sa scanezi actul de identitate (carte de identitate sau pasaport), dar si cardul de credit folosit pentru depuneri pe Winmasters (doar fata cardului). In cazul in care folosesti alta metoda de plata este suficient sa trimiti un Print Screen cu portofelul tau electronic. Documentele trebuie trimise pe adresa de mail [email protected]
 

Rulajul bonusurilor


In cazul bonusului de 100% pana la 555 lei, depunerea plus bonusul trebuie rulate de 6 ori in termen de 60 zile inainte de a efectua o retragere. Cota minima este 1.75, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35. Pariurile tip Handicap si Forecast/Tricast nu sunt luate in considerare la rulaj. La fel si biletele care contin marja 0% sau cele la care s-a efectuat Cash Out. Fiecare pariu are o contributie de 50% la indeplinirea rulajului.
 
In ceea ce priveste freebetul, acesta trebuie folosit in termen de 7 zile de la creditare. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Castigul maxim ce poate proveni din freebet este 150 lei. In cazul unui castig, valoarea freebetului nu va fi rambursata in cont, ci doar profitul.
 

Bonusul este valabil doar in luna august. Profita acum de el!