Black Friday vine in aceste zile cu freebeturi totale de 150 RON

Aceasta sarbatoare a americanilor denumita Black Friday tinde sa se prelungeasca saptamani bune, cel putin in Romania, nu doar in magazine.

O casa de pariuri care face asta este Fortuna, care in intervalul 27 noiembrie-1 decembrie iti ofera sansa de a castiga freebeturi in valoare totala de 150 lei. Freebetul maxim il vei lua doar daca vei paria in fiecare zi din aceasta perioada conform conditiilor. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii, ci doar sa plasezi pariuri. In prealabil (la inregistrare) trebuie sa fi acceptat conditiile de GDPR, acestea presupunand comunicari de marketing din partea Fortuna. Daca nu le-ai acceptat inca acceseaza sectiunea “setari comunicari” din contul tau. Pariaza apoi minim 100 lei, live sau pre-live, la o cota minima de 1.7, pe orice eveniment sportiv. 

Despre recompense

Vei obtine 150 RON freebet de Black Friday doar in cazul in care vei respecta aceste conditii si vei paria in fiecare zi din intervalul 27 noiembrie-1 decembrie. Campania este impartita in doua etape. Prima va avea loc pe 27 noiembrie si 28 noiembrie, iar a doua pe 29 noiembrie, 30 noiembrie si 1 decembrie. Astfel, pe 29 noiembrie vei primi un freebet maxim de 50 lei: cate 25 lei pentru fiecare din cele doua zile precedente. In schimb, pe 2 decembrie vei primi un freebet de 100 lei. Asta doar daca ai respectat cerintele si ai pariat in fiecare zi din cea de-a doua etapa minim 100 lei. Termenii si conditiile freebetului se vor afisa in momentul acceptarii acestora.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Pariaza minim 100 lei pe orice eveniment sportiv live sau pre-live in fiecare zi din intervalul 27 noiembrie-1 decembrie, la o cota minima de 1.7
  • Pe 29 noiembrie vei primi un freebet de 50 lei: cate 25 lei pentru fiecare dintre cele doua zile precedente in care ai pariat 
  • Pe 2 decembrie vei primi 100 lei freebet doar daca ai pariat conform conditiilor in precedentele 3 zile

Profita la maxim de promotia acestei case de pariuri