Biletul zilei tenis pentru 22 iulie 2019

Turneul elvetian de pe zgura de la Gstaad programeaza meciuri tari inca din primul tur. Sunt ultimele turnee pe zgura inainte de sezonul pe hard, ce pregateste turneul de  Mare Slem de la US Open.

Jiry Vesely vs Ernests Gulbis

Cehul Vesely a facut un Wimbledon foarte bun, venind din calificari si trecand si doua tururi pe tabloul principal. Pe zgura, bilantul sau anual este de 10 victorii si 10 infrangeri. Leo Mayer este cel care l-a invins si la Roland Garros si saptamana trecuta, la turneul de la Umag.

Vesely e un jucator ce se bazeaza mult pe serviciu si pe prima lovitiura dupa serviciu, de aceea nu pot spune ca e un jucator tipic de zgura, nu ii plac schimburile lungi de mingi.

Letonul Gulbis a ramas un vesnic romantic al tenisului, nu a jucat niciodata pentru bani, data fiind situatia financiara excelenta a parintilor sai, printre cei mai bogati oameni din Letonia.

El are doar un meci castigat dintre ultimele zece pe zgura si saptamana trecuta s-a retras in fata lui Hugo Delen, dupa primul set jucat in turneul de la Bastad.

Merg pe mana lui Vesely aici, el pare mai concentrat pe ceea ce se intampla in circuitul ATP decat Ernests

Joao Sousa vs Steve Darcis

Belgianul Steve Darcis, 35 de ani,  a avut o cariera fragmentata de accidentari, ultima fiind  o problema la cot ce l-a tinut departe de teren intreg anul 2018. In acest an, a jucat 13 meciuri pe zgura dintre care a castigat cinci, ratand calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros.

La Bastad, saptamana trecut, a pierdut in doua seturi la austriacul Novak, locul 104 ATP. 

Portughezul Sousa are un bilant de sapte victorii si 11 infrangeri pe zgura in acest an, atipic pentru el, care este un jucator nativ de zgura. La Bastad a reusit sa lege doua victorii pe tabloul principal, ceea ce este o premiera pentru el in acest an.

Merg pe mana lui Sousa, a avut mai multa continuitate in joc in ultima vreme.

Iata forma finala a biletului zilei, propus la casa de pariuri Betano:

5d3412978d8da_1563693719.PNG

Nu uitati, jucati doar sumele de bani pe care va permiteti sa le pierdeti, managementul banilor este cel mai important lucru la pariurile sportive. Alegerea casei de pariuri sportive este un alt aspect important, asadar, va invitam pe site pentru a citi recenziile pariorilor din Romania inainte de a alege o agentie!