Biletul zilei tenis 30.04.2019

Sezonul de tenis pe zgura a luat avant, motoarele tureaza din plin. Astazi va oferim doua meciuri interesante ce se vor disputa la turneele de la Munchen, respectiv de la Estoril. Ele alcatuiesc biletul zilei la casa de pariuri Betano.

Guido Pella vs Misha Zverev

Argentinianul Pella este un vajnic jucator pe zgura, ca orice sud-american ce se respecta. In acest sezon, Guido are un bilant de 17 victorii si cinci infrangeri pe zgura. El a castigat turneul de la Sao Paolo in februarie si a facut sferturi de finala atat la Monte Carlo, cat si la Barcelona, unde a fost invins de Rafa Nadal, respectiv de Dominic Thiem.

Guido e in forma, ocupa cel mai bun loc al carierei in clasamentul ATP, 28.

Misha Zverev nu se simte in largul sau pe zgura. Stilul sau de joc, serviciu-vole, este potrivit suprafetelor rapide,. De aceea, rezultatele sale pe suprafete lente sunt foarte slabe. In acest sezon, Zverev a jucat trei meciuri pe zgura si le-a pierdut pe toate. Ultimul s-a jucat saptamana trecuta. la Barcelona, cand a fodt invins de catre David Ferrer cu 6-3,6-1.

CRED CA PELLA SE VA IMPUNE IN DOUA SETURI AICI.

Nicolas Jarry vs Malek Jaziri

Jarry este un jucator chilian inalt de 1.98 m, ce se afla pe locul 81 ATP. In ciuda inaltimii, Nicolas se simte mai bine pe zgura decat pe hard. In acest sezon are sase victorii si cinci infrangeri pe zgura.Performanta principala a fost obtinuta chiar saqptamana trecuta, la Barcelona, cand a ajuns in semifinalele turneului de 500 de puncte. 

Dupa ce a acces pe tabloul principal ca lucky-loser, i-a invins, printre altii,  pe Alex Zverev si pe Grigor Dimitrov, cedand la Daniil Medvedev.

Tunisianul Malek Jaziri are 35 de ani si se afla la apusul carierei. In acest sezon, are doua victorii si sapte infrangeri pe aceasyta suprafata. Ultimul meci jucat a fost la Barcelona, saptamana trecuta unde a fost invins de pustiul canadian de 18 ani, Alliassime. Jaziri nu a impresionat niciodata prin conditia sa fizica, cred ca acum va ceda sub forta loviturilor mult mai tanarului sau adversar.

Iata biletul zilei de 30 aprilie 2019, in toata splendoarea sa:


Va asteptam in continuare alaturi de noi, avem ponturi in fiecare zi.