Biletul zilei tenis 23 iunie 2019

Dragi prieteni ai tenisului, am ajuns in ultima saptamana de dinainte de Wimbledon, turneul de Grand Slam ce se desfasoara pe iarba. Am ales doua meciuri din calificarile turneului de la Antalya, un ultim prilej pentru jucatori de a se pregati pentru regalul de la Wimbledon.

Casa de pariuri Betano ne ofera cotele pentru biletul zilei de 23 iunie 2019.

Joao Sousa vs Lorenzo Sonego

Portughezul Sousa are trei victorii si doua infrangeri pe iarba in acest an. La s- Hertogenbosch a pierdut la Tiafoe, in primul tur, dar la Halle a castigat trei meciuri, doua in calificari si unul pe tabloul principal. A pierdut apoi la Borna Coric, in tie-break-ul setului decisiv, in care a condus cu 4-2 si a pierdut apoi cinci puncte la rand.

Joao Sousa este intr-o crestere evidenta de forma.

Italianul Sonego are doua meciuri pierdute pe zgura, din doua jucate. Pe zgura a avut un sezon foarte bun, dar pe iarba bilantul sau general nu este deloc bogat: are doua victorii  si cinci infrangeri in total. Serviciul sau nu este foarte penetrant si acest lucru este foarte important pe iarba.

Sousa are prima sansa aici.

Andreas Seppi vs Bernard Tomic

Italianul Seppi are un bilant de sase victorii si doua infrangeri pe iarba in acest sezon. La s- Hertogenbosch, in Olanda, a trecut un tur si a fost invins in turul al doilea de Alex de Minaur.

La Halle, a trecut de doua tururi de calificare si de un tur pe tabloul principal, fiind invins de Matteo Berrettini in turul al doilea.

Australianul Bernard Tomic a jucat patru meciuri pe iarba in acest an si a castigat doar unul dintre ele. La turneul de la Londra a pierdut in calificari, la Davidovich Fokina, intr-un meci in care si-a pierdut de trei ori serviciul.

Tomic este intr-o forma slaba, a castigat doar sase meciuri dintre cele 23 jucate in acest an.

Iata forma finala a biletului zilei pentru duminica, 23 iunie 2019:

In fiecare zi avem ponturi pentru voi, nu ezitati sa veniti si sa le vedeti!