Biletul zilei tenis 21 mai 2019

Doua meciuri din turneul de la Geneva avem pe biletul zilei de marti, 21 mai 2019, dar va vom oferi in curand tenis de la Roland Garros, turneul calificarilor a inceput deja. Mult tenis vom avea, prieteni, va invit sa ramaneti alaturi de noi.

Ernest Gulbis vs Alex Zverev

Gulbis are deja 30 de ani, parca mai ieri era un pusti teribil ce ajungea intre primii zece jucatori ai lumii si cheltuia sute de mii de dolari intr-o noapte la un cazino pe Coasta de Azur. Letonul a jucat toata cariera lui mai mult din placere, pentru ca tatal sau este multimilionar, era la un moment dat al doilea cel mai mai bogat om din Letonia. 

Pe zgura se simte in general bine Ernest si ii place sa vaneze scalpurile jucatorilor bine cotati, asa cum este Zverev in acest moment.In acest sezon are o singura victorie pe zgura, din sase meciuri, chiar aici, la Geneva, in fata japonezului Nishioka

Alex Zverev, locul 5 ATP si cap de serie numarul 1 la Geneva a avut un sezon de zgura foarte prost pentru standardele sale. Sunt cinci victorii si sase infrangeri pentru Alex in acest sezon, el reusind sa lege doua victorii doar la Madrid. Recunosc ca nu ma mira evolutia lui Zverev pe zgura, mai mult m-a mirat sezonul bun pe care l-a avut anul trecut. Cred ca inaltimea sa de aproape doi metri este nepotrivita pentru a avea o deplasare laterala buna, sau pentru a aluneca pe zgura.

Desi nici Gulbis nu e intr-o forma stelara, cred ca ii va pune probleme lui Sasha Zverev aici. 

Feliciano Lopez vs Damir Dzumhur

Feli Lopez a ramas un "macho" al tenisului. El mai joaca inca, la 37 de ani, desi a incercat si experienta placuta de a fi directorul turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. In acest sezon are doua infrangeri pe zgura din doua meciuri. Lopez e un pic atipic pentru jucatorii spanioli: el avut rezultate mai bune pe suprafetele rapide, pe iarba mai ales, bazandu-se pe un serviciu excelent. Acum este spre sfarsitul carierei si se pare ca a lasat-o mai usor.

Bosniacul Damir Dzumhur este un obisnuit al suprafetelor lente. Bilantul sau pe zgura in acest an nu este unul grozav: are trei infrangeri si trei victorii pe zgura, la Geneva reusind doua victorii la rand in calificari.Argumentele pentru Damir in acest meci ar fi deplasarea superioara pe zgura, rabdarea cu care sta in raliurile de pe fundul terenului si varsta, sa spunem, el are cu aproape 11 ani mai putin decat Feliciano.

Iata si biletul zilei din tenis, pentru 21 mai 2019, de la casa de pariuri Betano:

Incepe in curand turneul de tenis de Grand Slam de la Paris, va astept zilnic la sectiunea ponturi.