Biletul zilei tenis 20 mai 2019

Jarry vs Ebden si Ramos- Vinolas vs Mannarino sunt cele doua meciuri de pe biletul zilei de tenis de luni. Este turneul pe zgura de la Geneva in ultima saptamana dinaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

5ce104d161f0a_1558250705.png

Nicolas Jarry vs Matthew Ebden

Chilianul Nicolas Jarry este jucator nativ de zgura, iar australianul Ebden nu e, chiar deloc nu ii place zgura. Va fi primul meci jucat de Ebden pe zgura in acest an inaintea turneului de la Roland Garros. Ebden e un jucator de suprafete rapide, va participa pe zgura de la Paris doar pentru ca are clasamentul necesar pentru a fi pe tabloul principal si pentru a ridica premiul de participare, unul foarte consistent.

In antiteza, Jarry joaca solid pe zgura, cu peste 60% victorii ca bilant general, si cu sapte victorii si opt infrangeri in acest sezon. El a ajuns in sferturi de finala la Barcelona, la turneul de 500 de puncte de acolo, unde i-a invins pe Alex Zverev si pe Grigor Dimitrov.

Cred ca Jarry se va impune clar in acest meci, el este tipul din acest meci ce se simte pe zgura ca pestele in apa.

Ramos-Vinolas vs Mannarino

Spaniolul Ramos-Vinolas are 15 victorii si 11 infrangeri pe zgura in acest sezon. El este un vajnic jucator de suprafete lente, are peste 550 de meciuri jucate in cariera pe zgura. Anul acesta a facut sferturi de finala la turneele de la Buenos Aires si Rio de Janeiro si s-a calificat pe tabloul principal la Barcelona si la Madrid si Roma, ultimele doua fiind turnee de 1000 de puncte.

Mannarino este un boem al tenisului, din stirpea lui Fognini sau Paire. E UN JUCATOR FOARTE TALENTAT, CU MANA FINA, DAR CU FOARTE MULTE CADERI IN JOC, E LIPSIT DE CONSISTENTA. 

In acest an are un bilant de patru victorii si cinci infrangeri, cu sferturi de finala la challengerul de la Bordeaux si cu acces pe tabloul principal de la Madrid, unde a trecut un tur.

Vinolas are mai multa rabdare si anduranta  in raliurile de pe fundul terenului, el este jucatorul nativ pe zgura din acest meci.

Iata biletul zilei din tenis, la casa de pariuri Fortuna:

5ce0fea7870a5_1558249127.PNG

Ramaneti alaturi de noi, rubrica de ponturi va asteapta in fiecare zi cu marfa proaspata de la toate casele de pariuri licentiate!