Biletul zilei tenis 18 iunie 2019

In aceasta saptamana, la Halle si la Queen"s se desfasoara alte doua turnee pe iarba, ocazii potrivite pentru jucatori de ase pregati pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ce va debuta pe 1 iulie.

5d074098d184d_1560756376.png

Roger Federer vs John Millman 

Dupa aventura pe zgura de la Roland Garros, Roger se intoarce pe suprafata sa preferata. Roger Federer este in cautarea celui de-al 10-lea trofeu la Halle, unde spune ca se simte ca acasa. Spre deosebire de Nadal si Djokovic, care vor veni direct la Wimbledon, Roger va juca acest turneu de 500 de puncte pentru a realiza performanta de care v-am spus. E un bun prilej pentru Roger de a-si exersa venirile la fileu pentru a juca serviciu-vole.

Millman a jucat la Stuttgart saptamana trecuta, dar a fost invins in primul tur de magicianul Dustin Brown. Palmaresul sau general cuprinde 21 de infrangeri si 21 de victorii pe aceasta suprafata, fara prea mari performante. Jocul lui Millman este unul destul de linear, serviciul nu este extraordinar si va putea fi atacat de Roger cu returul sau abraziv.

Marton Fucsovics vs Feliciano Lopez

Ne mutam la Londra acum... ce tare suna asta! 

Spaniolul Feliciano Lopez este un specialist al tenisului pe iarba, si unul dintre putinii corifei ai tenisului care mai practica inca jocul de serviciu-vole. Feli este nascut insa in anul 1981, se apropie de finalul carierei si deja a incercat costumul de manager al turneului de la Madrid. In anul 2017, Lopez a castigat acest turneu de la Londra.

Feliciano a jucat calificari la Stuttgart, iar pe tabloul principal a fost invins de Lucas Pouille in trei seturi, intr-un meci in care a servit 18 asi.

Ungurul Fucsovics este un jucator ce serveste foarte bine, pe asta ma bazez in primul rand cand am ales optiunea aceasta de pariere.

A participat si el la turneul de la Stuttgart si a trecut de doua tururi, fiind invins in sferturi de finala de Milos Raonic.Ma astept la un meci echilibrat aici, in care Fucsovics sa isi adjudece macar un set.

Iata si biletul zilei de marti, 18 iunie 2018, in toata splendoarea sa, si cote alese de la casa de pariuri Betano:

5d073f7d9d6b9_1560756093.PNG

Va asteptam in continuare pe site-ul nostru, sectiunea ponturi este intotdeauna populata!