Biletul zilei fotbal Liga 1 din 19.04.2019

Astra Giurgiu vs Craiova si Hermanndtadt vs Voluntari sunt meciurile de pe biletul zilei de vineri construit la casa de pariuri Betano.  

Astra Giurgiu vs Craiova 

Ceva s-a rupt la Craiova odata cu plecarea lui Alex Mitrita in America. Echipa a inceput sa dea rateuri si, din candidata la titlu si la cupa, a ajuns in situatia de a pierde chiar locul al treilea. Antrenorul Devis Mangia a fost demis, Koljic s-a accidentat, a fost un cumul de factori ce duce Craiova de la extaz la agonie.

Cred ca e o greseala de management, o crasa lipsa de profesionalism a patronatului, pentru ca au fost vanduti cei mai buni jucatori si apoi a foast demis si antrenorul cu care Craiova a jucat un fotbal frumos a adus fanii in tribune si a castigat Cupa Romaniei in sezonul trecut. S-a dorit sa se castige bani rapid, asta s-a obtinut. Dar performanta nu se poate face in acest stil.A fost adus Cornelu Papura ca antrenor, dar caderea Craiovei va continua, eu asa cred. 

Bosniacul Elvir Koljic, golgheterul echipei,  este in continuare accidentat. 

Astra are mari sanse sa acceada in finala Cupei Romaniei, dupa ce a castigat la CFR Cluj in meciul tur din din semifinalele Cupei Romaniei. Sanse exista chiar la locul trei, pentru ca Astra are 25 de puncte si se afla la cinci puncte de rivala sa de astazi, Craiova. Care e intr-o forma slaba, am zis.

 Nici Astra nu a jucat dumnezeieste in play-off, a agonisit doar trei puncte in cinci etape, dar iata ca jocul rezultatelor o duce aproape de podium.

Ma astept la goluri aici, Craiova trebuie sa incerce sa iasa cumva din marasmul asta. 

F.C. Hermannstadt vs Voluntari

Hermannstadt si Voluntari lupta pentru evitarea retrogradarii, e o lupta crancena in subsolul clasamentului. 

Hermannstadt a adunat doar un punct in play-off si se afla pe baraj, cu doar 17 puncte agonisite. Sibienii platesc tribut greu faptului ca au fost nevoiti sa joace in afara Sibiului jocurile considerate acasa.Problema este ca locurile direct retrogradabile sunt doar la un punct, respectiv, trei puncte distanta.

Voluntariul are 21 de puncte, a adunat zece puncte in play-off sub comanda lui Christiano Bergodi si se afla intr-o forma foarte buna.

Cred ca va fi un meci inchis aici, nimeni nu vrea sa piarda puncte. 

Iata biletul zilei din Liga 1 de Romania:

Va invit, ca de obicei la sectiunea noastra de ponturi unde avem zilnic oferte generoase.