Biletul zilei 24.04.2019 cota 3.10

Avem o cota de 3.10 pentru voi, pe biletul zilei din 24 aprilie 2019, de la casa de pariuri Betano. Manchester United vs Manchester City si Atletico Madrid vs Valencia sunt meciuri vitale pentru stabilirea ierarhiei finale in Premier League si La Liga. 

Manchester United vs Manchester City

Manchester United e pe un trend negativ si asta ii poate costa prezenta in sezonul urmator de Champions League. Sunt trei infrangeri in ultimele cinci meciuri s acest derby cu o echpa in mare foame de puncte vine intr-un moment tare nepotrivit pentru trupa lui Solskjaer.

United e pe locul sase acum, la trei puncte de locul patru. Sanse de Champons League ar mai fi, dar echipa pare anesteziata.

Pogba si Lukaku au impreuna 25 de goluri marcate, dar echipa pare apatica, fara orizont, fara vlaga.

Acel 0-4 de la Everton nu a consemnat nici o replica din partea asa-zisilor "diavoli rosii".

City e in lupta cu Liverpool pentru titlu si, teoretic, acesta este meciul in care s-ar mai fi putut impiedica. Nu cred ca se va intampla asta: Kun Aguero are 19 agoluri marcate, iar Sterling 17 reusite si cu ei la timona, Manchester City pare o adevarata masinarie infricosatoare de marcat goluri. 

De Bruyne a devenit incert dupa o noua accidentare, dar Leroy Sane il va suplini cu brio. 

City e neinvinsa in ultimele trei meciuri din deplasare cu United.

Atletico Madrid vs Valencia

Atletico Madrid se bate cu Real pentru locul al doilea, palida consolare pentru un sezon in care ar fi putut sa o elimine pe Juve din Champions League. Francezul Griezmann este golgheterul echipei, cu 14 goluri, dar se pare ca va pleca, nu a reusit multe cu Atletico, desi a fost aproape in cateva randuri.

"Nebunul" atacant Diego Costa e suspendat, ca de obicei. Fundasii Hernandez s Gimenez sunt accidentat. 

Valencia se lupta pentru primele patru locuri in La Liga si, in plus, s-a calficat in semifinalele Europa League. Acum, este pe locul 5 in La Liga, la doua puncte de locul patru, ocupat de Getafe. Asta datorita parcursului foarte bun din ultimele sase etape, cand a suferit o singura infrangere.

Golgheterul echipei este mijlocasul Daniel Parejo, cu opt goluri si cinci pase decisive.

Atacantul Rodrigo Moreno este suspendat, iar Cerishev si Kondogbia sunt accidentati.

Sunt doua echipe motivate aici, fiecare punct pus in joc conteaza. Iar Atletico e renumita pentru victoriile obtinute la limita. 

Avem aici propunerea pentru biletul zilei pentru ziua de 24 aprilie 2019:

Va asteptam, ca de obicei, la sectiunea ponturi.