Biletul zilei din tenis pentru luni 15.04.2019

Sezonul de tenis pe zgura incepe in forta, cu turneul de tenis Masters de la Monte Carlo. Va propun doua meciuri din primul tur pentru biletul zilei de luni, dar trebuie sa spun ceva foarte important. 

Aveti grija la mizele jucate aici, sa fie prudente: jucatorii vin dupa sezonul de hard, acomodarea pe zgura cere ceva timp si va trece vreme pana cand vor intra intr-un ritm "de croaziera" si pe suprafete lente.

Roberto Bautista- Agut vs Millman

Spaniolul Bautista-Agut a implinit  31 de ani, chiar pe 14 aprilie.  El este un  "zgurist" nativ, dar a avut un sezon excelent pe hard in 2019.  Sunt 14 victorii si doar cinci infrangeri in contul sau in acest an, si mai presus de orice, sunt doua victorii la liderul mondial Nole Djokovic: una la Doha (turneu pe care l-a si castigat) si una la Masters-ul de la Miami. 

Roberto este unul dintre cei mai in forma jucatori ai momentului. Este un tenisman de anduranta, cu o deplasare excelenta in teren, da foarte multe mingi inapoi, dar nu se sfieste nici sa ia initiativa in puncte.

Australianul Millman are 29 de ani si are un bilant de noua victorii si noua infrangeri in acest an. 

Anul trecut a ajuns pana in turul al treilea la Monte Carlo, deci are ceva puncte de aparat. El nu prea joaca pe suprafete lente, sunt doar 51 de meciuri pe zgura in contul sau, din peste 400 jucate in cariera.  De altfel, aceasta este prima sa participare la turneul de la Monte Carlo. 

In acest an, la Australian Open, s-a jucat un meci epic intre cei doi, castigat de Bautista-Agut in cinci seturi. Dar harddul este suprafata preferata a lui Millman. 

Cel ce va castiga acest meci va juca in turul urmator cu Rafa Nadal. 

Ii dau credit lui Roberto aici, el este jucator de zgura get-beget. 

Diego Schwartzman vs Kyle Edmund

Aici avem inca un meci intre un jucator crescut pe zgura, argentinianul Diego, si unul familiarizat mai mult cu suprafetele rapide, britanicul Edmund. 

Schwartzman are doar 1.70m, dar compenseaza lipsa de gabarit printr-o mobilitate excelenta si prin modul extraordnar in care reuseste sa acopere terenul. 

Diego a jucat deja trei turnee pe zgura in acest an, in luna februarie, reusind sa ajunga in finala la Buenos Aires, unde a cedat in fata lui Cecchinato. 

Kyle Edmund este un jucator destul de masiv, are 1.88 m si 83 de kg, nu exceleaza la capitolul deplasare laterala, dar are atuul fortei loviturilor. 

Edmund a jucat saptamana trecuta la Marrakech, in Maroc, unde a trecut de francezul Ugo Humbert, dar a pierdut apoi la Tsonga. 

Desi Edmund e dat ca favorit aici, intr-un astfel de meci merg pe mana celui mai familiarizat cu zgura. 

Iata biletul nostru, construit la casa de pariuri Betano:


Va astept pe site-ul nostru in fiecare zi, odata cu inceperea sezonului de zgura , vom avea foarte multe ponturi si din tenis.