Biletul Zilei - 9 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 9 septembrie 2018, constituit din trei evenimente, totul la o cota de 3.26.
Del Potro - Djokovic (ora 23:10)


Finala masculina de la US Open pune fata in fata pe cei mai buni jucatori de la acest turneu, argentinianul Juan Martin Del Potro si sarbul Novak Djokovic. Sud-americanul a profitat in semifinale de abandonul lui Nadal, insa Delpo era in controlul partidei, conducand cu 7-6, 6-2. De cealalta parte, Nole nu i-a dat nicio sansa lui Nishikori, de care a dispus in minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2. Cei doi s-au intalnit de 18 ori pana acum, iar sarbul are 14-4 in acest raport. Cu toatea astea, nu vad cum un asemenea duel, in acest moment, ar putea fi dezechilibrat. Chiar si ultima intalnire de 5 seturi dintre cei doi, in 2013, la Wimbledon, a avut nevoie de mansa decisiva. Este posibil sa ne indreptam tot spre un asemenea deznodamant.Al-Wahda - Al Wasl (ora 19:15)


Campionatul din Emirate a reinceput de putina vreme, insa am apucat deja sa ne facem o idee. Al-Wahda, echipa condusa de pe banca de Reghe, a zdrobit-o pe Ittihad Kalba, formatie nou-promovata, in prima runda, scor 6-2. Si prima partida din grupele Cupei Golfului a insemnat tot o victorie, 1-0, in deplasarea de la Al-Ahli Dubai. Al Wasl a debutat si ea in campionat cu 3 puncte, obtinute tot pe teren propriu, 3-0 cu Dibba Al Fuijairah. Asta desi Lima a inceput ca rezerva, insa starul brazilian a intrat in cea de-a doua repriza si chiar a marcat. In Cupa, a fost doar o remiza, tot acasa, cu Ittihad Kalba, scor 0-0. Am vazut cel putin trei goluri in ultimele sapte dueluri directe. Sunt doua formatii puternice, cu jucatori sud-americani excelenti pe faza de atac.Cipru - Slovenia (ora 21:45)


In grupa a 3-a din Divizia C din Nations League, Cipru si Slovenia incearca sa remonteze ce-au facut in prima runda. Gazdele de acum au pierdut in Norvegia, scor 0-2, in timp ce slovenii au cedat pe teren propriu contra Bulgariei, scor 1-2. Cumva, ne asteptam ca Cipru sa sufere o infrangere in Norvegia, dar modalitatea in care nordicii s-au impus n-a lasat loc de interpretari. Slovenia a dominat duelul cu Bulgaria, dar s-a gasit in situatia de-a incasa gol la singurele suturi pe poarta ale adversarilor. Atunci cand cipriotii au intalnit nationale ce-au venit in insula sa joace fotbal, atunci si trupa gazda s-a deschis. Iar Slovenia trebuie sa vina sa joace la victorie. Cred ca vom vedea un duel interesant si spectaculos.