Biletul Zilei - 9 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 9 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Real Potosi - Royal Pari si AC Milan - Torino, la o cota de 2.80.Real Potosi - Royal Pari (ora 21:00)


In conditiile in care atat Wilstermann, cat si The Strongest au castigat, Royal Pari are nevoie de o victorie pentru a se afla in continuare cu sanse reale la titlu. Misiune nu se anunta una teribila, din punct de vedere sportiv, dar o deplasare la Potosi este intotdeauna una greu de suportat. Gazdele se afla pe locul 12 in clasament, cu 19 puncte adunate in 23 de partide, golaveraj 28-58. In ultima runda, a pierdut, la Oriente Petrolero, scor 2-7.

Royal Pari este pe 3, cu 43 de puncte, golaveraj 48-32, si trebuie sa castige contra cele mai slabe defensive din campionat. In tur a fost 2-1 pentru Royal Pari, insa asta doar pentru ca echipa gazda a jucat cu un om mai putin in repriza secunda. Toate cele trei confruntari directe au fost de 3+AC Milan - Torino (ora 21:30)


Milanezii sunt pe 4 in Serie A, cu 25 de puncte acumulate in 14 etape, golaveraj 24-18. In ultima runda, au invins, acasa, pe Parma, scor 2-1. Milan are o singura infrangere in ultimele sase partide de campionat, un 0-2 contra celor de la Juventus. Chiar daca este pe 7 in Serie A, in spatele celor de la AC Milan, Torino este intr-o forma de invidiat.  Are o singura infrangere in ultimele 10 meciuri, iar in deplasare inca n-a cunoscut gustul infrangerii. Ce-i drept, are cinci remize in sapte dispute. 

In stagiunea orecedenta, s-au consemnat rezultate de egalitate in ambele partide. Cum Milan are o groaza de absente, nu m-ar mira ca oaspetii sa obtina un rezultat pozitiv. Voi merge insa pe urmatoarea varianta.