Biletul Zilei - 7 martie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 7 martie 2019, format din doua evenimente, Napoli - Salzburg si Valencia - Krasnodar, la o cota totala de 2.83.


5c804a6e8b511_1551911534.png


Napoli - Salzburg (ora 22:00)


Napoli a pierdut in weekend, 1-2, acasa, cu Juventus, insa a facut o partida foarte buna, ratand si un penalty in minutele de final. Cum diferenta fata de locul 3 este destul de mare, iar Juventus nu mai poate sa fie ajunsa, Napoli ar trebui sa se concentreze pe Europa League. Acolo unde, in turul anterior, a dispus de Zurich, 5-1 la general. Adversara din aceasta runda este Salzburg, liderul din Austria, cu 11 puncte avantaj fata de urmaritoare. Una care a scos pe Club Brugge cu scorul general de 5-2.

Sunt doua echipe care isi procura cu usurinta ocazii de gol, iar noi vom merge pe varianta unei partide spectaculoase.


Valencia - Krasnodar (ora 22:00)


Rusii au trecut, in mod surprinzator, de Leverkusen in runda anterioara, dupa 0-0, acasa, si 1-1, in deplasare. Au facut-o cu multa munca si daruire. Si nu fara a comite mai multe faulturi decat adversarii. S-a reluat campionatul si-n Rusia, iar Krasnodar a facut 1-1 la Spartak Moscova, punct ce mentine formatia pe locul secund.

"Liliecii" vin dupa un succes cu 2-0 contra celor de la Bilbao, ajungand astfel la 11 partide fara infrangere in toate competitiile. Valencia a eliminat-o pe Celtic din EL, cu 3-0 la general, la capatul unei "duble" dominate in mod categoric.

Doua echipe care pun osul la bataie, iar arbitru este domnul Grinfeld, din Israel. In cazul in care jucatorii vor comite infractiuni mai grave, nu ma indoiesc ca "fluierasul" ii va sanctiona.


Napoli - Salzburg: peste 9,5 suturi pe poarta, cota 1.75

Valencia - Krasnodar: peste 4,5 cartonase, cota 1.61

Cota totala: 2.83

Cotele fac parte din oferta casei de pariuri Betano; daca optati pentru o alta casa de pariuri, nu uitati sa consultati lista caselor de pariuri licentiate din Romania pentru a afla recenziile pariorilor inainte de a deschide cont!