Biletul Zilei - 7 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 7 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Iran - Yemen si Celta Vigo - Bilbao, la o cota de 2.46.Iran - Yemen (ora 18:00)


Pentru prima data calificata la Cupa Asiei, Yemen-ul debuteaza contra unei formatii care ne-a demonstrat la Campionatul Mondial cat de puternica poate sa fie. Iran-ul a pierdut in ultimele 10 partide, oficiale si amicale, doar cu Spania, scor 0-1. N-a avut emotii sa se ajunga in competitia organizata de Emirate, trecand de o grupa cu Guam sau Oman. In schimb, Yemen-ul a terminat ultima in faza secunda de grupe, a trecut printr-un play-off, iar apoi din nou in grupe. Una mult mai usoara, cu Filipine, Tadjikistan si Nepal.

Yemen-ul are cativa jucatori care evolueaza in Qatar, insa este destul de clar care-i nationala favorita in acest duel. Totusi, Iran-ul n-a impresionat niciodata prin valentele sale ofensive si, odata ce va deschide scorul, ma astept, mai degraba, sa tina de minge. Yemen-ul nu cred ca poate sa puna probleme in atac.Celta Vigo - Bilbao (ora 22:00)


Formatia gazda este fara cel mai bun jucator al ei, Aspas, accidentat. Iar pozitia ocupa in campionat, locul 14, cu 21 de puncte, golaveraj 28-26, nu este tocmai una relaxanta. In ultima partida din 2018, Celta Vigo a pierdut la Barcelona, scor 0-2. Dincolo, Bilbao sta chiar mai rau, fiind pe o pozitie retrogradabila, 18, cu doar 16 puncte, golaveraj 16-24. Asta desi a pierdut mai putine partide decat Real Madrid (5 fata de 6). Doar ca Athletic a inregistrat 10 rezultate de egalitate. In ultima runda, a remizat, acasa, cu Valladolid, scor 1-1. Are si ea cativa absenti, Alvarez si Garcia fiind suspendati.

Va fi un duel incins, intre doua echipe ce n-au voie sa ramana in aceasta zona fierbinte a clasamentului. Bilbao, de regula, este o formatie destul de indisciplinata, iar situatia din LaLiga sigur va amplifica duritatea acestui meci.