Biletul Zilei - 7 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 7 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Jong Ajax - FC Oss si Juventus - Inter, la o cota totala de 3.21.Jong Ajax - FC Oss (ora 21:00)


Micii "lancieri" se afla pe locul 11 in Eerste Divisie, cu 22 de puncte adunate in 16 runde, golaveraj 31-25. In ultima runda, a castigat, in deplasare, cu Twente, scor 5-2. Un succes foarte clar in fata unui adversar ce se va bate pentru promovare in acest sezon. Pe teren propriu, Jong Ajax nu este chiar la fel de spectaculoasa, dar a castigat 5 dintre cele 7 dueluri ale stagiunii.

Dincolo, FC Oss avea o serie de patru victroii la rand pana s-o intalneasca pe Roda. Chiar pe teren propriu, Oss a cedat cu un incredibil 0-5. Insa se mentine destul de bine in campionat, fiind pe locul 4, cu 30 de puncte, golaveraj 24-15.

Jong Ajax a castigat ultimele 4 meciuri directe fara sa incaseze vreun gol si marcand 15. Oss are un sezon mai bun, insa rezultatele din ultima etapa lasa loc de interpretari. Eu spun sa mizam pe goluri, chiar daca oaspetii ne-au cam dezamagit din acest punct de vedere in actuala stagiune.Juventus - Inter (ora 21:30)


Este un derby ce se anunta unul destul de echilibrat, dar pe care Juventus il abordeaza cu un avantaj de 11 puncte. "Batrana Doamna" conduce Serie A, cu 40 de puncte in 14 runde, golaveraj 31-8, in timp ce Inter se afla pe 3, cu 29 de puncte, golaveraj  27-12. Juve are un singur pas gresit in campionat, un 1-1, pe teren propriu, cu Genoa.

In ultimele sase partide directe de la Torino, Inter n-a fost in stare sa castige. Ba mai mult, in ultimele patru, nici macar n-a marcat. Insa interistii au un apetit ofensiv destul de dezvoltat in acest sezon si sunt capabili de lucruri pozitive pe aceasta faza a jocului. Ar trebui doar sa-si doreasca sa atace.  In privinta celor de la Juve, nu cred ca trebuie sa ne facem probleme ca nu pot sa inscrie.