Biletul Zilei - 6 martie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 6 martie 2019, format din doua evenimente, Porto - AS Roma si PSG - Manchester United, la o cota totala de 2.67.Porto - AS Roma (ora 22:00)


Rezultatul din tur, 2-1 pentru Roma, lasa loc de multe interpretari inaintea revansei de la Porto. Italienii au dominat partida de pe Olimpico, avand 9 suturi pe poarta fata de cele 2 ale adversarilor. Totusi, AS Roma vine dupa o infrangere dureroasa in "derby-ul" cu Lazio, 0-3. Dar daca tot vorbim de "derby-uri", si ultima partida a celor de la Porto a fost contra Benficai, iar infrangerea de pe teren propriu, 1-2, a facut ca cele doua formatii sa faca rocada in fruntea clasamentului din Portugalia.

Turul a avut doar 24 de faulturi si 2 catonase galbene, insa acum ca se joaca avand calificarea pe masa, proportiile intrarilor vor fi diferite. Mai ales cu turcul Cakir la centru.


PSG - Manchester United (ora 22:00)


Infrangerea din tur, 0-2, a fost singura suferita de United de cand "diavolii" l-au adus pe banca pe Solskjaer. A fost insa un esec clar, in fata unei formatii ce nu s-a putut baza pe Neymar si Cavani. Daca atunci francezii au avut probleme de lot, acum este randul englezilor sa sufere din acest punct de vedere. Sunt 8 absenti pentru Manchester United, cinci fiind oameni de atac, incluzandu-l aici si pe Pogba. 

Totusi, asta nu inseamna ca oaspetii nu vor incerca sa intoarca rezultatul de pe "Old Trafford". Dar cu toata echipa in ofensiva, vor lasa cu siguranta spatii in aparare gata sa fie speculate de Mbappe.


Porto - AS Roma: peste 25,5 faulturi, cota 1.65

PSG - Manchester United: peste 2,5 goluri, cota 1.62

Cota totala: 2.67