Biletul Zilei - 6 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 6 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Torino - Sudtirol si Suedia - Muntenegru, la o cota totala de 3.56.Torino - Sudtirol (ora 21:45)


Este un meci din faza 1/16-imilor Cupei Italiei. Torino este pe locul 6 in Serie A, cu 21 de puncte adunate in 14 runde, iar in ultima etapa a invins, acasa, pe Genoa, scor 2-1. In turul anterior din Cupa, torinezii au trecut de Cosenza, o echipa de Serie B, cu 4-0. Fiind startul sezonului, Mazarri a folosit toti titularii.

Sudtirol este o formatie de Serie C, care se afla pe locul 9 in grupa B, cu 19 puncte acumulate in 14 etape. A castigat doar 4 partide in campionat, dar a fost nevoita sa treaca de 3 tururi pentru a ajunge aici, trecand si de o formatie de prima liga, Frosinone, scor 2-0, in deplasare. Cred ca Torino doreste un parcurs cat mai lung in aceasta competitie si va folosi din nou titularii, pentru a nu avea probleme.Suedia - Muntenegru (ora 22:00)


Grupa principala 1 de la Campionatul European programeaza azi partida dintre Suedia si Muntenegru, o disputa intre doua formatii cu sanse mici de-a ajunge in semifinale. Scandinavele au pierdut prima partida, 29-30 cu Danemarca, dar au invins pe urma Serbia si Polonia. De fiecare data la limita, de fiecare data cu goluri putine inscrise. Dincolo, Muntenegru vine in aceasta grupa principala cu 0 puncte. A invins Slovenia in prima partida, dar apoi s-a inclinat in fata Rusiei si a Frantei.

De la Muntenegru, in aceste trei partide, s-a remarcat Mehmedovic, jucatoarea CSM-ului. Patru goluri in primul meci, cinci in cel de-al doilea si din nou patru in ultima disputa. A fost mereu constanta si merita sa investim in ea. Mai ales ca suedezele pierd multe mingi si pot fi surprinse pe contraatac.