Biletul Zilei - 5 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 5 Octombrie 2018, format din doua partide, Bremen - Wolfsburg, din Bundesliga, si Almere - NEC Nijmegen, din Eerste Divisie, la o cota totala de 3.77.Bremen - Wolfsburg (ora 21:30)


Ambele formatii au un inceput bun de stagiune, cu o singura infrangere de fiecare parte. Werder a cedat in runda anterioara la Stuttgart, scor 1-2, in timp ce Wolfsburg a pierdut acum trei etape cu Freiburg, scor 1-3. Sunt absente in amandoua loturile, dar acest aspect nu ar trebui sa ne ingrijoreze. De ce? Pentru ca aproape mereu, indiferent de conditii, Bremen si Wolfsburg au oferit spectacol.

In patru dintre ultimele cinci dueluri directe, ambele formatii au reusit sa marcheze. In noua dintre ultimele 10 meciuri directe, am vazut cel putin trei modificari ale tabelei. Cum Bremen inscrie destul de mult pe teren propriu, dar si incaseaza, nu cred ca partida de vineri seara va face exceptie. In patru dintre cele sase meciuri ale celor de la Wolfsburg din acest sezon s-au marcat 4 goluri.Almere - NEC Nijmegen (ora 21:00)


Este poate cel mai interesant duel al rundei din Eerste. Asta pentru ca oricare formatie poate sa castige si cam poate s-o faca la diferenta mare daca prinde o zi buna. Almere se afla pe locul secund in campionat, neinvinsa in ultimele sase meciuri in toate competitiile si avand cel mai bun atac din Eerste, in timp ce NEC sta destul de aproape, pe pozitia a 5-a. Interesant este ca clubul din Nijmegen este singurul care nu a cunoscut gustul infrangerii in acest sezon de Eerste. Doar c-a incasat mult prea multe goluri, 12 in 7 runde.

In stagiunea precedenta, fiecare formatie si-a castigat partida de pe teren propriu, NEC cu 3-1, iar Almere cu 3-2. Sunt doua echipe ofensiva, iar daca vom avea conditii decente (fara vant, ploaie), atunci vom vedea cu siguranta si goluri. Vom forta putin, pentru ca beneficiem de o cota foarte buna.