Biletul Zilei - 5 februarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 5 februarie 2019, format din doua evenimente, Marseille - Bordeaux si Dortmund - Bremen, la o cota de 2.63.Marseille - Bordeaux (ora 20:00)


Gazdele si-au dat seama ca o parte din problemele acestui sezon este reprezentata de atac, asa ca l-au adus si pe Balotelli. Italianul a marcat la prima sa partida pentru Marseille, dar formatia sa a cedat, acasa, cu Lille, scor 1-2. Apoi a urmat o alta infrangere, 1-2 la Reims. Cu aceste rezultate, echipa de la portul Frantei a cazut pe locul 10 in Ligue 1, cu  31 de puncte adunate in 22 de runde, golaveraj 35-33. 

Bodeaux nu este nici ea intr-o situatie ideala, fiind pe 12, cu 28 de puncte, golaveraj 23-23. Ultima oara a pierdut la Strasbourg, scor 0-1. Este o partida restanta din etapa a 18-a, asa ca este prima confruntare din sezon intre cele doua formatii. Anul trecut, Marseille a castigat cu 1-0, intr-un meci cu 4 cartonase. De la gazde lipsesc multi jucatori importanti, iar situatia este extrem de tensionata. Cum apararea celor de la Bordeaux este greu de desfacut, ma astept ca tensiunea pe gazon sa fie intr-o continua crestere.


Dortmund - Bremen (ora 21:45)


In "optimile" Cupei Germaniei, se intalnesc doua formatii incredibile din punct de vedere ofensiv. Borussia este pe primul loc in Bundesliga, cu 51 de goluri marcate in 20 de partide, dintre care 34 de propria arena. Dincolo, Werder a inscris "doar" 32 de goluri, este in a doua parte a clasamentului, dar a reusit o performanta unica - sa inscrie in toate meciurile acestui sezon, indiferent de competitie.

In campionat, Dortmund s-a impus cu 2-1, toate golurile fiind marcate in prima repriza. In ultimele cinci partide de pe Signal Iduna Park, s-au inscris cel putin trei goluri.


Marseille - Bordeaux: peste 3,5 cartonase, cota 1.75

Dortmund - Bremen: peste 2,5 goluri, cota 1.50

Cota totala: 2.63