Biletul Zilei - 5 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 5 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Manchester United - Arsenal si Norvegia - Romania, la o cota totala de 2.81.


5c07894ab6638_1543997770.png


Manchester United - Arsenal (ora 22:00)


Indiferent de cum joaca cele doua formatii, acesta este un derby si se poate intampla orice. Trupa lui Jose Mourinho vine dupa un egal la Southampton, 2-2, insa a fost un punct castigat, nu doua pierdute, mai ales ca "sfintii" au avut 2-0 pe tabela. Dincolo, "tunarii" au castigat derby-ul nordului Londrei, cu Tottenham, scor 4-2. Inca o data, Arsenal a fost incantatoare in repriza a doua.

Baietii lui Emery se afla pe locul 4 in Premier League, in timp ce United stagneaza in afara locurilor europene, pe 7. La ultimele cinci dueluri pe Old Trafford, ambele formatii au reusit sa marcheze. Poate ca gazdele nu joaca cel mai spectaculos fotbal, dar defensiva celor de la Arsenal este permeabila.Norvegia - Romania (ora 22:00)


Infrangerea Norvegiei din prima partida, 32-33 cu Germania, a fost surprinzatoare, dar le-a si pus pe nordice in garda. Acestea si-au revenit rapid cu Cehia, castigand clar, 31-17. Norvegia marcase 20 de goluri inca de la pauza, dar a lasat-o mai moale in a doua parte a jocului. Romania a castigat ambele dispute de pana acum, 31-28 cu Cehia si 29-24 cu Germania. In ambele partide a fost echipa dominanta, care n-a avut, aproape deloc, emotii.

La precedentul Euro, cele doua formatii s-au intalnit in grupe, iar Norvegia s-a impus cu 23-21. Evident ca vom avea probleme mai mari sa le inscriem nordicelor, dar am afisat un joc solid pe atac, cu destul de putine mingi pierdute fara a arunca la poarta. Norvegia va fi mai buna de la 9m si pe pivot decat Germania, iar asta ne va costa in aparare. Am vazut cum nemtoaicele gaseau pivotul destul de usor. Cred va com vedea destule goluri.