Biletul Zilei - 4 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 4 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Levante - Girona si Zalgiris Kaunas - CSKA Moscova, la o cota totala de 2.89.Levante - Girona (ora 20:00)


Este o partida intre doua vecine de clasament, cu acelasi numar de puncte (22), dar despartite de golaveraj. Levante se afla pe locul 10, golaveraj 28-32, in timp ce Girona este pe 9, golaveraj 18-20. Doar din acest aspect vedem diferentele de stil dintre cele doua formatii, insa Levante si Girona se aseamana in privinta unui lucru - ambele sunt echipe agresive, iar atunci cand joaca acasa, echipa din Valencia cauta mingea cu orice pret. 

Girona a pierdut ultimele doua deplasari fara sa dea gol, in timp ce Levante a fost distrusa de Barcelona la ultima prestatie acasa. Este clar ca ambele isi doresc sa obtina ceva de la acest duel. Arbitrul partidei va fi Mallenco, un central ce fluiera atunci cand este nevoie.Zalgiris Kaunas - CSKA Moscova (ora 20:00)


Cum Euroliga este abia la mijloc, este mai mereu periculos sa pariem pe aceasta competitie deoarece orice rezultat este posibil. Oaspetii se afla pe un loc confortabil in clasament, 3, cu 11 victorii si 4 infrangeri, in timp ce Zalgiris este pe pozitia a 9-a, cu 7 victorii si 8 infrangeri. 

In duelul de la Moscova, CSKA a reusit sa se impuna abia dupa prelungiri, 99-97. In timpul regulemantar a fost 86-86, cu ambele echipe aruncand destul de bine, tinand cont, totusi, ca-i baschet european, undeva pe la 47%. In plus, au ajuns destul de des la linia de linere. Este o confruntare mereu interesanta si mai mereu cu multe puncte. Atmosfera de la Kaunas este una foarte frumoasa, iar aceasta linie n-ar trebui sa fie o problema.