Biletul Zilei - 30 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 30 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Liverpool - Leicester si Tottenham - Watford, la o cota totala de 2.87.Liverpool - Leicester (ora 22:00)


Dupa infrangerea celor de la Manchester City de aseara, Liverpool are o sansa imensa sa se distanteze la sapte puncte de "cetateni". Insa adversarul intalnit miercuri seara nu este unul lejer. Leicester se afla pe locul 10, cu 31 de puncte, golaveraj 29-29. Vine dupa doua infrangeri consecutive, dar are potential sa-i incurce pe cei mari. Mai ales ca Jurgen Klopp are niste probleme defensive, cauzate de absentele din acest compartiment.

Pe teren propriu, Liverpool a marcat 31 de goluri si a incasat doar 6. Totusi, in aceste conditii, n-ar trebui sa ne mire daca Leicester marcheaza. Palace a facut-o de 3 ori, de ce n-ar face-o si "vulpile"? In tur, Liverpool a castigat cu 2-1. In ultimele trei dispute directe, am avut de fiecare data cel putin 3 goluri.


Tottenham - Watford (ora 22:00)


Fara Kane, totul este cam cenusiu la Tottenham. Baietii lui Pochettino au ratat in doar cateva zile doua obiective, fiind eliminati din semifinalele Cupei Ligii si din FA Cup. Singura veste buna e ca Son a revenit de la Cupa Asiei, dar sud-coreeanul s-ar putea sa fie prea obosit ca sa poata incepe din primul minut aceasta confruntare. De cealalta parte, Watford este pe un "caldut" loc 9, cu 33 de puncte, golaveraj 32-32, si n-a mai pierdut de 4 runde. In deplasare, are doar 3 infrangeri in 11 partide. 

In prima disputa directa din sezon, Watford a castigat cu 2-1, insa am mai avut o confruntare pe Wembley, cu cele doua terminand la egalitate o partida de Cupa Ligii, si Tottenham trecand mai departe. Chiar si fara Kane, Spurs poate sa exercite o presiune care sa duca la multe suturi pe poarta. Dincolo, Watford se va baza pe contraatac.


Liverpool - Leicester: peste 2,5 goluri, cota 1.53

Tottenham - Watford: peste 9,5 suturi pe poarta, cota 1.87

Cota totala: 2.87