Biletul Zilei - 3 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 3 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, The Strongest - Real Potosi si Rayo Vallecano - Barcelona, la o cota totala de 2.75.The Strongest - Real Potosi (ora 21:00)


Deplasarile la La Paz n-au fost usoare pentru Real Potosi in ultima vreme. La ultimele doua meciuri de "afara" cu The Strongest, Real a incasat de fiecare data 6 goluri. Situaita nu arata bine pentru Potosi, in ciuda unor rezultate bune in ultima vreme, insa in meciuri de acasa. In deplasare, a pierdut 7 dintre cele 8 partide, incasand 22 de goluri. Doar Guabira, care a luat 12 goluri in ultimele doua dispute de pe teren strain, sta mai prost.

"Tigrii" se afla pe locul 4 in Bolivia, cu 34 de puncte adunate in 17 runde, golaveraj 37-19. Dar distanta fata de primul loc este de doar 3 puncte, iar The Strongest are si doua meciuri mai putin jucate. Acasa, multipla campioana a castigat sapte partide din opt, pierzand doar cu rivala Bolivar, scor 0-1. 

Avem o formatie care inscrie mult acasa si una care incaseaza la greu in deplasare. Diferenta de valoare este uriasa, iar asta ar trebui sa se vada pe tabela.Rayo Vallecano - Barcelona (ora 21:45)


Barcelona vine dupa doua partida de LaLiga foarte bune din punct de vedere ofensiv, 4-2 cu Sevilla si 5-1 cu Real Madrid. Astfel, baietii lui Valverde au urcat pe primul loc in campionat, cu 21 de puncte adunate in 10 runde, golaveraj 28-12. La mijlocul saptamanii, Barca s-a chinuit in Cupa, 1-0 pe terenul celor de la Cultural Leonesa, insa niciunul dintre titularii cu Real nu s-a aflat pe teren.

Dincolo, Rayo a adunat doar 2 puncte de pe teren propriu, insa a marcat in fiecare disputa. Din pacate pentru elevii lui Michel, au si incasat 14 goluri, de unde si putinele puncte acumulate. Vallecano este genul de formatie care nu se inchide, indiferent cu cine joaca, iar de acest lucru poate sa profite Barca. La ultima vizita pe "Campo de Futbol de Vallecas", in sezonul 2015/2016, Barcelona a invins cu 5-1. Nu m-ar surprinde sa vad din nou o diferenta mare de scos in favoarea catalanilor, chit ca Messi lipseste in continuare.