Biletul Zilei - 3 martie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 3 martie 2019, format din doua evenimente, Everton - Liverpool si Napoli - Juventus, la o cota totala de 3.59.Everton - Liverpool (ora 18:15)


Cum Manchester City a castigat sambata la Bournemouth, Liverpool se vede obligata sa castige la rivala locala, Everton, pentru a-si mentine avansul de un punct fata de "cetateni". Gazdele se afla la jumatatea clasamentului in Premier League, cu 36 de puncte adunate in 28 de meciuri, golaveraj 39-39. 

Posibil fara Firmino, Jurgen Klopp trebuie sa gaseasca o formula ofensiva pentru formatia sa, una care a marcat doar 24 de goluri in cele 14 deplasari de pana acum. Ce-i drept, a si incasat numai 8. In ceea ce priveste duelurile directe, Liverpool s-a impus o singura data acasa la Everton in ultimele sase meciuri. Iar atunci a fost cu 1-0. Cum oaspetii sunt cei ce se afla sub presiune, cred ca Everton poate sa faca o partida decenta in aparare si, daca va fi sa piarda, n-o va face la mai mult de un gol.


Napoli - Juventus (ora 21:30)


Este meciul directe dintre primele doua clasate din Italia, doar ca Juventus are un avans de 13 puncte. Asadar, in cazul unei victorii, "Batrana Doamna" se duce la 16 puncte, putand castiga campionatul inca de la sfarsitul lui martie. Insa elevii lui Allegri au alte preocupari in acest moment. Iar antrenorul italian s-ar putea sa-l tina departe de gazon pe Ronaldo, chit ca portughezul se lupta pentru titlul de golgheter.

Un duel de orgoliu pentru napoletani, acest meci n-ar trebui sa conteze foarte mult pentru oaspeti. In tur, Juventus a castigat cu 3-1, dar la ultimele 14 deplasari la Napoli, s-a impus de doar doua ori. 


Everton - Liverpool: Everton + 1,5 HA, cota 1.48

Napoli - Juventus: Napoli castiga, cota 2.43

Cota totala: 3.59