Biletul Zilei - 29 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 29 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Frankfurt - Marseille si Sarpsborg 08 - Besiktas, la o cota totala de 2.92.Frankfurt - Marseille (ora 22:00)


Este un meci fara vreun  impact serios asupra grupei. Eintracht este deja calificata, dar se mai lupta pentru sefia grupei, in timp ce Marseille este matematic eliminata si ocupa ultimul loc. Dezamagitoare prestatie francezilor, care au reusit sa nu piarda doar in deplasarea de la Apollon, 2-2. Chiar daca a marcat in toate partidele, Marseille a incasat de fiecare data cel putin 2 goluri.

Frankfurt are patru victorii din patru si a marcat cel putin 2 goluri in fiecare dintre ele. Poate ca meciul nu conteaza pentru Marseille, dar asta le va da oaspetilor si o stare de relaxare. Poate pot sa profite de ea si sa marcheze in Germania. In tur, Frankfurt a castigat cu 2-1.Sarpsborg 08 - Besiktas (ora 22:00)


Turcii n-au prea luat in serios aceasta competitie, iar acum, cu doua etape inainte de finalul fazei grupelor, se afla pe locul 4, cu 4 puncte adunate, golaveraj 6-8. Adversara de azi este pe 2, cu 5 puncte stranse, golaveraj 6-6. Asadar, distanta fata de o posibila calificare o reprezinta un singur meci, o singura victorie. Besiktas a incasat gol in fiecare disputa de pana acum, in timp ce norvegienii nu numai c-au luat la fel, dar au si marcat in toate cele patru partide.

In tur, a fost 3-1 pentru Besiktas, toate golurile marcandu-se in cea de-a doua repriza. Sarpsborg si-a creat destule ocazii in Turcia si ma astept s-o faca si pe teren propriu.