Biletul Zilei - 28 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 28 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Tottenham - Inter si Napoli - Steaua Rosie Belgrad, la o cota totala de 3.48.


5bfe5145c25a4_1543393605.png


Tottenham - Inter (ora 22:00)


Gazonul de pe Wembley arata groaznic si n-ar trebui sa fie vreo diferenta fata de ce-am vazut in weekend, contra celor de la Chelsea. Situatia din aceasta grupa este destul de complicata pentru Tottenham, care are neaparat nevoie de victorie aici. Londonezii se afla pe locul 3, cu 4 puncte, golaveraj 7-9, in timp ce Inter ocupa pozitia secunda, cu 7 puncte, golaveraj 5-5.

In tur, italienii s-au impus cu 2-1, marcand golul victoriei in minutele de prelungire. Au fost doar 20 de faulturi si 3 cartonase, in conditiile in care partida n-a fost deloc tensionata. La retur, ma astept ca lucrurile sa stea diferit. Cakir este arbitrul meciului, iar turcul cam are tendinta sa faca praf anumite dueluri. Ne putem astepta la destule avertismente.Napoli - Steaua Rosie Belgrad (ora 22:00)


N-ar trebui sa reprezinte vreo problema pentru italieni acest duel, dar asa cum am vazut in weekend, cand Napoli s-a incurcat, acasa, cu Chievo, scor 0-0, mai pot aparea si surprize din acestea. Napoletanii se afla pe locul 2, cu 6 puncte, iar un succes aici adunat cu o victorie a lui Liverpool la Paris i-ar califica in faza urmatoare. De cealala parte, si Steaua Rosie are sanse la calificare si se va lupta pentru aceasta oportunitate unica.

In meciul din Serbia, cele doua formatii au remizat "alb", iar duelul a fost presarat cu 5 cartonase, desi au fost doar 22 de faulturi. Atunci cand se intra pe teren cu calificarea in minte, judecata mai poate fi intunecata. Manzano este arbitrul intalnirii, iar noi mizam pe urmatorul pronostic.