Biletul Zilei - 28 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 28 decembrie 2018, format din doua evenimente, Setubal - Braga si Aves - Benfica, la o cota totala de 3.04.Setubal - Braga (ora 21:30)


Braga este pe primul loc in aceasta grupa de Cupa Ligii, cu sase puncte obtinute dupa primele doua partide, golaveraj 7-1. Are nevoie de un singur punct, dar nu cred ca se va multumi cu atat, mai ales ca nu-s meciuri de campionat pana la inceputul anului. Iar dupa infrangerea cu 6-2 la Lisabona, cu Benfica, ar avea nevoie de o victorie pentru moral. Setubal este eliminata, acumuland un singur punct, 3-3 la Nacional. In campionat, are o serie de trei infrangeri la rand.

Acum doua saptamani si jumatate, cele doua formatii s-au intalnit tot pe terenul celor de la Setubal in Cupa Portugaliei. S-a incheiat 0-0, iar Braga a mers mai departe gratie unui gol marcat in prelungiri. Asta dupa ce precedentele trei partide directe avusesera cel putin trei goluri. Cred ca se va reveni la un ritm alert, cu multe faze de poarta.Aves - Benfica (ora 23:15)


Cele doua echipe ocupa primele doua pozitii in grupa A din Cupa Ligii. Benfica este pe primul loc, cu sase puncte, golaveraj 4-1, in timp ce Aves are 4 puncte, golaveraj 3-0. Oaspetii si-au revenit dupa o perioada mai putin fericita si au acum sapte victorii la rand in toate competitiile. Ultima, din campionat, a fost senzationala, 6-2, acasa, cu Braga. Astfel, Benfica a urcat pe locul 2 in Primeira Liga. Dar cand vine vorba de Cupe, trupa lui Rui Vitoria nu se prea chinuie cu scoruri astronomice.

Ce-i drept, Benfica a castigat ultimele sapte dueluri directe cu Aves, ultimele cinci la o diferenta de cel putin 2 goluri. Insa este sfarsit de an, jucatorii ar trebui sa fie ceva mai relaxati, deci nu cred ca vom vedea un scor fluviu.