Biletul Zilei - 27 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 27 decembrie 2018, format din doua partide, Anderlecht - Beveren si Southampton - West Ham, la o cota totala de 2.94.Anderlecht - Beveren (ora 21:30)


Gazdele sunt intr-o forma groaznica, fara victorie in ultimele sapte partide in toate competitiile, si se afla pe locul 6 in campionat, ultimul care asigura prezenta in play-off, cu 31 de puncte, golaveraj 34-27. Sigur, mai sunt multe meciuri pana la sfarsitul sezonului regulat, dar patru infrangeri in ultimele cinci runde fac din Anderlecht un adversar de care echipele din Belgia nu prea se mai tem. De cealalta parte, Beveren se gaseste pe pozitia a 14-a, cu 20 de puncte, golaveraj 23-27. Sunt doua victorii la rand pentru aceasta formatie, sase puncte ce au dus-o tocmai la aceasta distanta de locul retrogradabil direct.

Cu 13 goluri marcate in 10 deplasari, Beveren poate pune probleme. Mai ales in situatia in care se afla Anderlecht, cu moralul si defensiva la pamanat. In patru dintre ultimele cinci dueluri directe, ambele formatii au reusit sa marcheze.Southampton - West Ham (ora 21:45)


Este meciul care incheie runda de Boxing Day. "Sfintii" ocupa locul 15 in Premier League, cu 15 puncte, golaveraj 19-33, la doar trei "lungimi" de locurile retrogradabile. Asta in conditiile in care Southampton are totusi doua victorii la rand. Una a venit chiar acasa, cu Arsenal, scor 3-2. Desi So'ton a marcat sase goluri in aceste doua succese, continua sa aiba doar 9 goluri inscrise pe teren propriu, iar victoria cu "tunarii" este singura din acest sezon in fata propriilor suporteri.

West Ham vine la Southampton cu o lista impresionanta de accidentati, dar si dupa ce seria de patru victorii i-a fost franta de Watford, acasa, scor 0-2. "Ciocanarii" se afla pe locul 12, cu 24 de puncte, golaveraj 25-27. West Ham n-a pierdut in ultimele patru partide jucate in deplasare.

Cum Southampton are un singur succes acasa, nu cred c-ar fi exagerat sa credem ca oaspetii au o buna sansa sa nu cedeze acest duel, asa cum s-a intamplat in patru dintre ultimele sase vizite la Southampton.