Biletul Zilei - 26 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 26 ianuarie 2019, format din doua partide, Gyor - CSM Bucuresti si Guabira - Nacional Potosi, la o cota totala de 2.80.Gyor - CSM Bucuresti (ora 20:30)


Fara Neague si Kurtovic, CSM-ul se deplaseaza in Ungaria pentru prima partida din grupa principala. Este un duel cu multe orgolii la mijloc, dar care mereu a fost castigat de Gyor atunci cand disputa a avut loc in tara vecina. De fiecare data la minimum 4 goluri diferenta si mereu cu cel putin 28 de goluri marcate. Bucurestencele nu vor avea dificultati doar in ofensiva, ci si-n defensiva. Cele 36 de goluri incasate de la Zalau in ultima etapa de campionat par sa confirme acest aspect.

Este adevarat ca si gazdele vor avea ceva absente, insa atmosfera in cadrul lotului este ne superioara celei de la CSM. Presupun ca Gyor va incepe tare si va dori sa transeze soarta partidei inca de la pauza.


Guabira - Nacional Potosi (ora 21:00)


Guabira ia la rand cele doua formatii din Potosi in primele doua runde din Apertura. In prima etapa, trupa din Montero a cedat la Real Potosi, scor 1-3. Desi a avut 50% posesie, Guabira s-a apropiat rar de poarta adversa. Pe teren propriu insa lucrurile stau diferit. Guabira a marcat in 18 dintre ultimele 20 de meciuri de acasa. 

Nacional Potosi a inceput Apertura cu un rezultat destul de impresionant la San Jose, un egal, 2-2. Totusi, Nacional a ajuns astfel la sase partide consecutive fara victorie in campionat. Ultimele opt confruntari directe au adus de fiecare data cel putin 3 goluri, iar Guabira s-a impus in 6 dintre cele 8 meciuri de pe teren propriu. Este doar inceput de stagiune, dar vad multe reusite in dreptul acestor doua formatii.


Gyor - CSM Bucuresti: Gyor peste 14,5 goluri la pauza, cota 2.00

Guabira - Nacional Potosi: peste 2,5 goluri, cota 1.40

Cota totala: 2.80