Biletul Zilei - 25 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 25 Octombrie 2018, format din doua evenimente, PAOK - MOL Vidi si Besiktas - Genk, la o cota totala de 2.67.PAOK - MOL Vidi (ora 22:00)


Grecii se descurca excelent in competitia interna, acolo unde au castigat tot in primele sapte runde, cu un golaveraj de 12-2. Razvan Lucescu pune accent mare pe aparare, dar PAOK beneficiaza si de jucatori creativi pe plan ofensiv. Dupa infrangerea suferita acasa cu Chelsea, PAOK si-a luat revansa in Belarus, cu BATE Borisov, invingand categoric, scor 4-1. Un meci incredibil pe linistit, in care oaspetii au facut un singur fault. 

MOL Vidi a castigat si ea in ultima runda de campionat, insa se afla pe locul 3 in Ungaria, la sase puncte de lider. Pe plan european, vorbim de doua infrangeri, ambele fara gol marcat - 0-2, acasa, cu BATE, si 0-1 la Londra, cu Chelsea. Videoton este o echipa artagoasa, asa ca au fost minimum 4 cartonase in ambele dispute de pana acum. Chiar daca PAOK a fost linistita in precedentele doua partide, urmatorul adversar este unul care usor inflameaza spiritele.Besiktas - Genk (ora 22:00)


Amandoua formatiile au o victorie si o infrangere in grupa de Europa League. Si atat Besiktas, cat si Genk au pierdut la ultima reprezentatie in Europa, intr-un stil la care nu ne asteptam - turcii la Malmo, scor 0-2, iar Genk la Sarpsborg 08, scor 1-3. Dar belgienii merg excelent in campionat, unde au adunat 29 de puncte in 11 runde si au marcat 37 de goluri. Nu la fel putem sa spunem si de Besiktas, care a cedat in ultima runda, la Goztepe, scor 0-2, si a cazut pe locul 5 in Turcia.

Evident ca trupa gazda doreste sa "strice" o serie de 3 partide fara victorie, dar Genk nu este adversarul cel mai comod. Excelenti pe contraatac, oaspetii s-ar putea sa-i procure destule sanse de-a marca. Nu vad niciun motiv pentru care n-am vedea goluri in acest meci.