Biletul Zilei - 25 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 25 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Germania - Norvegia si Arsenal - Manchester United, la o cota totala de 2.49.



Germania - Norvegia (ora 21:30)


Este cea de-a doua semifinala de la Campionatul Mondial, iar nationala gazda are o sansa importanta sa ajunga in ultimul act. N-a pierdut nicio disputa pana acum, inregistrand doua remize, cu Rusia, 22-22, si cu Franta, alta semifinalista, 25-25. A terminat pe primul loc o grupa principala extrem de complicata, lasand pe dinafara Spania, Croatia si Brazilia.

Dincolo, Norvegia a avut un traseu destul de bun pentru a ajunge in semifinale. In prima faza a grupelor a pierdut cu Danemarca, 26-30, dar pe urma a invins Suedia 30-27, in "principale". A cam fost singurul duel ce conta, Egipt, Tunisia si mai ales Ungaria fiind inferioare.

La Euro 2016, Germania s-a impus, tot in semifinale, dupa prelungiri, 34-33. Mi s-a parut formatia mai buna la aceasta editie, joaca pe teren propriu si a avut adversare mai bune pana in acest moment. Si-a putut construi un moral solid, baza pe meciuri excelent facute.


Arsenal - Manchester United (ora 21:55)


Cele doua echipe se intalnesc destul de devreme in Cupa Angliei, dar poate si acesta este deliciul acestei competitii. De cand Solskjaer a venit pe Old Trafford, United s-a impus in toate cele sapte dispute, in toate competitiile. Arsenal a schiopatat destul de mult in ultima vreme, dar ultimul succes, 2-0, acasa, cu Chelsea, vine ca un "boost" important inaintea urmatoarelor partide.

Ambele se concentreaza mai mult pe campionat, luptand pentru pozitiile de Champions League. Insa un duel direct nu poate fi niciodata tratat cu superficialitate, asa ca vom vedea destui titulari pe gazon. In 5 dintre ultimele 6 meciuri directe au marcat amandoua formatiile.


Germania - Norvegia: Germania castiga, cota 1.73

Arsenal - Manchester United: ambele marcheaza, cota 1.44

Cota totala: 2.49