Biletul Zilei - 24 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 24 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, River Plate - Boca Juniors si Real Potosi - Destroyers, la o cota totala de 2.88.


5bf90a916467b_1543047825.png


River Plate - Boca Juniors (ora 22:00)


Returul finalei Copei Libertadores are toate sansele sa se lase cu "sange". In tur, cele doua formatii au terminat la egalitate, 2-2. A fost un meci destul de placut, cu multe faze de poarta si putine faulturi. Chiar si cartoase, au fost acordate numai 6, pentru ca jocul n-a fost foarte dur. Numai ca mansa a doua ar trebui sa arate diferit. Se joaca avand titlul pe masa, nu va mai exista a doua sansa dupa. 

Andres Cunha este un arbitru cu destula experienta, insa tocmai de aceea cred ca va sari cu cartonasul rosu, asa cum a facut-o in 4 dintre precedentele 7 meciuri conduse de el. Cota este destul de mica, dar nici n-ar putea sa fie altfel la un asemenea duel.Real Potosi - Destroyers (ora 23:15)


Cele doua formatii ocupa locurile 12 si 13 in Bolivia, asa ca aceasta partida va fi intre doua combatante aflate in suferinta in acest sezon. Real Potosi are trei infrangeri la rand, doua, ce-i drept, in deplasare, in timp ce Destroyers n-a mai castigat un meci de 9 partide, pierzand 8 dintre acestea, consecutiv. Chiar ultima disputa a adus un punct surprizantor, 1-1 la Royal Pari.

Pe teren propriu, Real Potosi evolueaza destul de bine, castigand 4 dintre cele 10 partide jucate. In deplasare, Destroyers s-a cam facut de ras, pierzand 9 dintre cele 11 meciuri. S-ar putea sa fie un duel strans, insa cred ca trupa gazda are avantaj.