Biletul zilei 24 mai 2019 Roland Garros

Vineri, 24 mai, se stabilesc jucatorii ce vor accede pe tabloul principal de la Roland Garros din turneul de calificare. Miza e mare, premiile sunt mari, sunt premise bune pentru a vedea meciuri electrizante.

Victor Troicki vs Alexandre Muller

Sarbul Troicki e in cautarea gloriei de altadata. A ajuns la 33 de ani si este acum in afara top 250 ATP, dupa ce ajunsese pana pe locul 12 in anul 2011. Victor a avut o cariera tumultoasa, a si fost suspendat pentru dopaj, a avut si accidentari ce la-u scos din ritm.

In acest sezon, Victor are un bilant de noua victorii si sapte infrangeri pe zgura. In cele doua mecuiuri jucate pana acum in calificari, cu Krawietz si Kubler, si-a pierdut o singura data serviciul.

Francezul Muller are 22 de ani si se afla pe locul 303 ATP.  Bilantul sau stagional pe zgura este de zece victorii si cinci infrangeri, meciuri jucate la nivel de cahallenger. El a primit o invitatie in calificari si a reusit doua victorii importante, la Alessandro Gianessi si Peter Polansky, jucatori clasati in top 170 ATP. 

Cred ca Troicki mai are inca abilitatile necesare si stapanirea de sine pentru a trece de un jucator ambitios "de-al casei" dar cu o valoare ce nu se poate compara cu a sarbului.

Henri Laaksonen vs Mikael Ymer

Elvetianul Laaksonen, 27 de ani, mi-e cunoscut de la turneul de la Bucuresti, pe cand acesta exista. A fost de cateva ori in calificari si mi-a placut. Acum, este la granita topului 100 ATP, dar eu cred ca el are potential chiar de top 50. Depind multe lucruri de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. Henri are un bilant foarte bun pe zgura in acest an, 13 victorii si trei infrangeri, cu challenger castigat la Roma chiar luna aceasta.

Henri are un joc potrivit pentru zgura, sta bine in raliurile lungi siare o lovitura de dreapta incisiva, cu care poate sa isi faca punctele.

Mikael Ymer are 20 de ani si este un suedez de culoare ce ocupa locul locul 149 ATP, cel mai bun al carierei. Are si el un bilant demn de apreciat pe zgura in acest sezon, cu 12 victorii si patru infrangeri, cu o finala de challenger la Bordeaux, pe care a pierdut-o la Lucas Pouille, locul 32 ATP.

Sunt premise de un over la ghemuri aici, meciul se anunta a fi unul foarte echilibrat. Cum nu am cote pentru aceasta optiune in acest moment, aleg victoria jucatorului mai experimentat. Dar nu uitati, "over ghemuri" ramane optiunea principala.

Iata su forma finala a biletului, propus la casa de pariuri Betano:

Ramaneti cu noi, ponturile din tenis vor fi prezente din belsug pe site pe toata durata turneului de la Roland Garros.