Biletul Zilei - 24 februarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 24 februarie 2019, format din doua evenimente, Jorge Wilstermann - Guabira si Bolivar - Royal Pari, la o cota totala de 2.90.Jorge Wilstermann - Guabira (ora 21:00)


Cu trei infrangeri in primele opt etape, am putea spune ca Wilstermann n-are inceputul de campionat asteptat. Insa gazdele au adunat totusi 13 puncte, golaveraj 15-11, si se afla pe locul 5, la doar 3 puncte de liderul Nacional Potosi. In schimb, oaspetii reprezinta singura formatie din Bolivia ce inca n-a castigat niciun meci. Chiar si pe teren propriu, echipa din Montero s-a miscat slabut, inregistrand trei remize in patru partide. A scos doua puncte si "afara", dupa 1-1 la Oriente si 2-2 la Sport Boys.

Dar Jorge Wilstermann este un adversar mai de calibru, iar ultimele rezultate de la Cochabamba sunt concludente - trei victorii la rand pentru trupa gazda, de fiecare data cu cel putin trei goluri inscrise.


Bolivar - Royal Pari (ora 22:00)


In stagiunea anterioara, era un "derby" in lupta pentru titlu, desi Royal Pari era un nume nou chiar si-n ecuatia primei divizii din Bolivia. Insa in acest sezon, oaspetii par sa fi revenit la conditia lor normala - se afla pe locul 12, cu 6 puncte stranse in 8 runde, golaveraj 12-14. In ultima etapa, au pierdut, acasa, cu Blooming, scor 1-3. Au scos trei remize in primele trei deplasari ale stagiunii, dar ultima partida "afara" a fost un esec cu 1-4 la Nacional Potosi.

Bolivar este pe locul 4 in campionat, cu 15 puncte, golaveraj 16-11, dar putea sa fie lejer pe prima pozitie daca se concentra mai bine in runda precedenta, cand a facut 3-3 la Aurora, o echipa clar de batut.

Sunt doua meciuri directe intre Bolivar si Royal Pari, ambele greu de uitat - un 4-2 la Santa Cruz si un 7-5 la La Paz. Tot pe goluri vom paria si acum.


Jorge Wilstermann - Guabira: Wilstermann peste 1,5 goluri, cota 1.50

Bolivar - Royal Pari: peste 3,5 goluri, cota 1.93

Cota totala: 2.90