Biletul Zilei - 23 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 23 decembrie 2018, format din doua evenimente, Hoffenheim - Mainz si Vallecano - Levante, la o cota totala de 3.18.Hoffenheim - Mainz (ora 19:00)


Pe locul 7 in Bundesliga, cu 24 de puncte, golaveraj 31-22, Hoffe are cinci remize la rand in campionat. Ultima a venit in deplasarea de la Bremen, scor 1-1. Putin cam norocos punctul scos de elevii lui Nagelsmann, chiar daca ei au deschis scorul. Dincolo, Mainz vine tot dupa un rezultat de egalitate, 2-2, acasa, cu Frankfurt. Cu acel punct, cam nimic nu s-a schimbat pentru formatia lui Maxim, fiind tot in partea a doua a clasamentului, pe locul 12.

La Gladbach si la Leipzig, Mainz a incasat de fiecare data cate 4 goluri. In meciurile din deplasare la echipele care joaca fotbal, Mainz cedeaza foarte repede teren si incaseaza gol. Isi procura si ea ocazii de-a marca, deci n-ar fi un miracol daca va inscrie pe terenul celor de la Hoffe, dar nu cred ca Mainz va castiga vreun  punct.Vallecano - Levante (ora 19:30)


Levante este una dintre cele mai spectaculoase formatii din Spania. Una care incaseaza mult, dovada si ultimul meci pierdut, 0-5, acasa, cu Barcelona. Se afla totusi pe locul 9 in LaLiga, cu 22 de puncte, golaveraj 27-30. N-a pierdut in ultimele cinci deplasari de campionat, marcand in toate. Gazdele stau mult mai rau, pe pozitia a 19-a, cu doar 10 puncte cucerite, golaveraj 15-31. N-a izbutit sa marcheze in ultimele doua partide, ambele deplasari destul de grele, la Betis si Real Madrid. Acasa insa, Vallecano a facut meciuri bune, marcand 11 goluri, dar incasand si 19.

Vorbim despre doua echipe ce-ar trebui sa termine in partea a doua a clasamentului, insa care ofera multe momente de fotbal. Levante cam peste tot pe unde joaca, in timp ce Rayo se concentreaza mai bine pe teren propriu.