Biletul Zilei - 22 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 22 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Olympiakos - Real Madrid si Benfica - Arouca, la o cota totala de 2.85.Olympiakos - Real Madrid (ora 20:45)


In  "Peace and Friendship Stadium" din Pireu, avem meciul dintre Oly si Real, o confruntare intre doi giganti din baschetul european. Grecii se afla pe locul 8 in Euroliga, cu 4 victorii si 4 infrangeri, in timp ce trupa din Madrid conduce ostilitatile, cu maximum de puncte dupa 8 runde. In ultima etapa, Oly a castigat, in deplasare, cu Bayern, scor 72-62, iar Real s-a impus, acasa, cu Gran Canaria, 89-76.

De la ambele dispute asteptam mai multe puncte, insa apararile s-au ridicat la un nivel inalt. La Olympiakos stiam ca-i posibil acest lucru, la Real se intampla ceva mai rar. Cum este a doua runde pe aceasta saptamana, jucatorii n-au cum sa fie la 100% din punct de vedere fizic. Este si o confruntare a orgoliilor, deci n-ar trebui sa se asteptam la prea multe puncte.Benfica - Arouca (ora 22:45)


Suntem inca devreme in Cupa Portugaliei, in faza 1/16, insa Benfica nu va trata usor aceasta disputa. Trupa din Lisabona a obtinut inainte de vacanta prima victorie dupa cinci meciuri fara succes in toate competitiile, 3-1 la Tondela, in campionat. Astfel, baietii lui Rui Vitoria au urcat pe locul 4 in clasament. In turul anterior, au trecut de o echipa din esaloanele inferioare, Sertanense, scor 3-0.

De cealalta parte, Arouca se afla abia pe locul 13 in Segunda Liga, cu 10 puncte stranse in 9 meciuri. Forma de moment este ceva mai buna, cu patru victorii in ultimele sase partide in toate competiile, dar Arouca ramane o echipa modesta.

Cum acest meci are loc imediat dupa pauza internationala, ma astept ca Benfica sa foloseasca multi titulari si sa transeze soarta calificarii destul de devreme.