Biletul zilei 22 iunie 2019 cota 3 Copa America

Sambata, 22 iunie 2019, se stabilesc echipele ce merg in faza eliminatorie a Copei America, din grupa Braziliei. Ambele meciuri se vor juca la ora 22.00.

Bolivia vs Venezuela

Bolivia este cea mai slaba echipa din grupa si in acest meci va incerca sa repare ceva din onoarea patata de cele doua infrangeri de pana acum.

Bolivienii au pierdut cu 3-1 in fata Perului si cu 3-0 in fata Braziliei.  Atacantul Marcelo Moreno Martins a inscris singurul gol al Boliviei de pana acum, dar bolivienii nu au fotbalisti care sa poata face diferenta.

Venezuela are sanse de calificare macar de pe locul al treilea din grupa daca invinge cel putin la doua goluri diferenta in acest meci.

Venezuelenii au remizat alb atat cu Brazilia cat si cu Peru, insa acum trebuie sa marcheze. Salomon Rondon de la Newcastle si Hipolito Rincon de la Torino sunt cei mai titrati jucatori ai echipei, de la ei se asteapta si golurile.

Ma astept ca Venezuela sa se impuna aici.

Peru vs Brazilia

Peruanii au patru puncte in grupa, ca si Brazilia si e foarte posibil ca un egal sa le asigure calificarea mai departe. 

"Batranii" Jefferson Farfan si Paolo Guerrero sunt cei mai in forma jucatori peruani. Ei au marcat si contra Boliviei si alaturi de fundasul central Carlos Zambrano, de la Basel, alcatuiesc coloana vertebrala a acestei echipe. 

Brazilia a pierdut doar un meci din ultimele sase jucate impotriva peruanilor. In niciun caz nu trebuie sa il piarda pe acesta, pentru ca ar putea rata calificarea in faza urmatoare a competitiei. Brazilia are patru puncte in grupa si un egal ii poate fi de ajuns chiar pentru castigarea grupei. 

Asta pentru ca au golaveraj superior peruanilor. Insa brazilienii nu prea stiu si nici nu vor sa joace la egal.Pentru ca joaca in fata propriilor fani si cu astia nu e de glumit, vor mereu victoria favoritilor cariocas.

Rolul lui Neymar, accidentat, a fost preluat de Coutinho, cel care a marcat deja de doua ori pana acum.

Cred ca nu vom avea prea multe goluri aici, daca tinem cont de faptul ca un eventual egal ar califica ambele echipe.

Iata biletul zilei de 22 iunie 2019, propus la casa de pariuri Betano:

Nu uitati, la sectiunea ponturi avem zilnic oferte tentante.