Biletul Zilei - 21 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 21 decembrie 2018, format din doua evenimente, Dortmund - Monchengladbach si Girona - Getafe, la o cota totala de 2.69.Dortmund - Monchengladbach (ora 21:30)


Bayern a castigat contra celor de la Leipzig in runda trecuta si, profitand de infrangerea lui Dortmund la Dusseldorf, s-a apropiat la sase puncte. Problema pentru Borussia este ca si adversara de astazi se afla la aceeasi distanta. Un duel foarte important pentru ambele formatii, iar faptul ca se intalnesc cele mai bune ofensive din Bundesliga ne spune un lucru - ca vom vedea goluri.

In stagiunea precedenta, Dortmund s-a impus pe teren propriu cu 6-1. In patru dintrele ultimele cinci partide directe, ambele echipe au marcat. Borussia Dortmund, jucand cu fundasii foarte sus, este mereu in pericol atunci cand adversara este buna pe contraatac. Nu ma indoiesc ca Monchengladbach va marca.Girona - Getafe (ora 20:30)


Etapa a 17-a din Spania programeaza un duel intre doua dintre cele mai contondente formatii din Spania. Girona se afla pe locul 10 in LaLiga, cu 21 de puncte, golaveraj 17-19, in timp ce Getafe se gaseste pe pozitia a 7-a, cu 24 de puncte, golaveraj 17-12. In ambele dispute din campionatul anterior am avut peste 40 de faulturi si minimum 6 cartonase. Asta pentru ca amandoua se apara agresiv si faulteaza destul de mult la mijlocul terenului. In plus, atat Getafe, cat si Girona sufera putin la capitolul creatie si inchid destul de bine spatiile, deci vom avea multe actiuni individuale. Rojas va fi arbitrul partidei, care are o medie de 4.86 cartonase pe meci.