Biletul Zilei - 20 Septembrie

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, recomanda meciul dintre RB Leipzig si Salzburg si pe cel in care Lazio primeste vizita lui Apollon, ca fiind Biletul Zilei din data de 20 septembrie 2018


5ba242a299b98_1537360546.png


►RB Leipzig - Salzburg (22:00)


Europa League ne aduce un meci inedit, pe "Red Bull Arena" avem RB Leipzig - Salzburg, duel in care sponsorul oficial al celor doua echipe, asa cum o arata si sigla, este acelasi. In urma cu doi ani am avut o discutie interesanta, forul european n-a fost de acord ca nemtii sa joace in competitiile de genul Champions League si Europa League daca echipa austriaca nu-si schimba numele, pentru a evita asemenea ciocniri.


Dincolo de probleme cu care s-au confruntat cele doua echipe vorbesc despre un duel al nemtilor care sunt specialisti la a se impune in meciurile jucate acasa, au facut asta in aproape toate meciuri jucate in fata propriilor suporteri. Cel putin in Europa League, in trei meciuri pe care le-au avut sub privirile propriilor suporteri, Leipzig s-a impus de fiecare data marcand de cel putin trei ori. Salzburg este si ea o echipa puternica, a demonstrat asta in mai multe randuri, dar in ciuda rezultatelor pozitive are probleme in defensiva, a luat cel putin un gol in patru dintre acestea. Valoric vorbind, Leipzig are un plus din punctul de vedere al lotului, cat si al nivelului la care joaca, Bundesliga fiind net superioara TIpico Bundesliga si aici astept sa faca diferenta, iar gazdele sa castige marcand de cel putin doua ori.►Lazio - Apollon (19:55)

Trebuie sa recunosc ca replica data de Lazio n-a fost una pe masura echipei care ne-a aratat anul trecut ca poate sa tina piept cu un adversar de calibrul celor care vor participa in Champions League. Totuti, de data aceasta este intr-o perioada buna, a castigat ultimele doua meciuri amicale, iar Apollon este genul de echipa care te lasa sa ataci, pentru ca joaca un fotbal deschis si rezultatele inregistrate in acest sezon de Europa League, in care a luat cel putin un gol, spun totul despre asta, motiv pentru care astept replica italienilor si nivelul sa fie la cote maxime, iar scorul unul pe masura, marcandu-se cel putin trei goluri intr-o evetuala victorie a “vulturilor”.