Biletul Zilei - 20 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 20 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Muntenegru - Romania si Franta - Uruguay, la o cota totala de 3.64.Muntenegru - Romania (ora 21:45)


Romania inca mai are sanse la prima pozitie in grupa, dar, in esenta, acesta este un duel direct pentru locul secund. "Tricolorii" il ocupa in acest moment, cu 9 puncte, golaveraj 7-3. Muntenegru se afla pe locul 3, cu doua puncte mai putin, golaveraj 7-5.

In partida tur, cele doua formatii au remizat, 0-0, intr-un meci cu 42 de faulturi, 7 cartonase galbene si unul rosu. Si era abia debutul in grupa. Linia este atat de joasa fiind arbitru va fi neamtul Zwayer, iar bookmakerii se asteapta ca el sa lase jocul mai liber. Chiar daca asta se va intampla, nu vad cum intr-un joc decisiv pentru pozitia secunda am putea avea mai putin de 30 de faulturi. Mai ales la stilurile de joc ale celor doua formatii.Franta - Uruguay (ora 22:00)


Este un amical, insa unul special pentru cel putin un jucator, francezul Griezmann. Acesta are radacini in tara din America de Sud, unele de care a fost mereu foarte mandru. Franta a pierdut cu Olanda, 0-2, si, in urma egalului de aseara pe care batavii l-au obtinut in Germania, au terminat pe locul secund in grupa. O destul de mare dezamagire pentru campioana mondiala.

De cealalta parte, Uruguay vine dupa doua infrangeri la rand, 3-4 in Japonia si 0-1 cu Brazilia, pe teren neutru. Ambele destul de disputate si al doilea, chiar daca incheiat cu un singur gol, la fel de spectaculos. Cota este mult prea mare pentru ceea ce pot furniza aceste echipe pe faza ofensiva.