Biletul Zilei - 20 februarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 20 februarie 2019, format din doua evenimente, Guabira - Always Ready si Atletico Madrid - Juventus, la o cota totala de 2.79.Guabira - Always Ready (ora 21:00)


Gazdele sunt singura echipa din Bolivia care inca n-a cunoscut gustul victoriei in actualul sezon. Guabira se afla pe locul 13, cu 4 puncte stranse in 6 meciuri, golaveraj 6-9. Pe teren propriu, trupa din Montero a remizat in doua partide si a pierdut alta, marcand doar doua goluri.

De cealalta parte, nou-promovata Always Ready se gaseste cu un loc mai sus, pe 12, cu 6 puncte acumulate in 7 runde, golaveraj 11-13. In ultima etapa, a pierdut, la Bolivar, scor 1-2. Chiar daca a pierdut 3 dintre cele 4 deplasari, a marcat in 3 dintre ele.

Daca Guabira este sa castige prima partida, o va face pe teren propriu. Iar Always Ready pare adversarul perfect, fara experienta in prima liga si cu trei infrangeri la rand in deplasare. Totusi, oaspetii par capabili sa profite de apatia pe care Guabira a demonstrat-o in ultima vreme.


Atletico Madrid - Juventus (ora 22:00)


Dupa doua rezultate surprinzatoare de 0-0 in partidele de marti, multi se vor astepta la acelasi rezultat si-n acest duel. Vorbim de doi antrenori ce pun pe primul plan faza defensiva. Doar ca Atletico si Juve au destui jucatori sa faca diferenta. Trupa din Madrid vine dupa un 1-0 la Vallecano, in timp ce italienii au trei partide la rand in care au marcat trei goluri. Juventus se afla intr-o serie de meciuri cu multe goluri, in ultimele sase marcandu-se cel putin trei.

Atunci cand cele doua s-au intalnit in editia din 2014, in grupe, Atletico a castigat pe teren propriu, 1-0, si a remizat, in deplasare, 0-0. Cred ca ne asteapta un duel mai frumos.


Guabira - Always Ready: ambele marcheaza, cota 1.80

Atletico Madrid - Juventus: peste 1,5 goluri, cota 1.55

Cota totala: 2.79