Biletul Zilei - 2 martie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 2 martie 2019, format din doua evenimente, Lazio - AS Roma si Real Madrid - Barcelona, la o cota totala de 2.75.Lazio - AS Roma (ora 21:30)


"Derby-ul" capitalei a fost mereu un duel extrem de incins in Serie A, poate doar cu exceptia partide tur, cand am vazut doar 4 cartonase galbene si 21 de faulturi. AS Roma s-a impus la capatul celor 90 de minute cu 3-1. Dar situatia din clasament cere din nou "sange" in aceasta confruntare. Gazdele sunt pe 6, cu 38 de puncte adunate in 24 de meciuri, golaveraj 33-27, in timp ce AS Roma este pe 5, cu 44 de puncte, golaveraj 49-33, insa si cu o partida in plus.

Data trecuta cand Lazio a fost gazda, am urmarit 6 cartonase galbene, unul rosu si 27 de infractiuni. Mazzoleni va fi arbitrul meciului, ceea ce-mi da incredere in urmatorul pronostic.


Real Madrid - Barcelona (ora 21:45)


"El Clasico" din urma cu trei zile a fost castigat clar de catalani, scor 3-0. Insa nu trebuie sa ne luam dupa scorul de pe tabela, deoarece Real Madrid a facut o partida buna in atac. Doar ghinionul a facut ca "albii" sa nu marcheze. Insa nu trebuie ignorate problemele defensive pe care le au madrilenii. Fara ca Messi sa straluceasca, gazdele ezitau mereu in zona centrala. 

In ultimele cinci vizite la Madrid, in toate competitiile, Barcelona s-a impus de 4 ori. Realul n-are un lider asa cum era Ronaldo, iar asta se vede atunci cand sunt condusi. Daca Barcelona va deschide scorul, sunt mari sanse ca Madridul sa nu poata sa revina pe tabela.


Lazio - AS Roma: peste 26,5 faulturi, cota 1.87

Real Madrid - Barcelona: x2, cota 1.47

Cota totala: 2.75Bilet