Biletul Zilei - 2 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 2 Decembrie 2018, format din doua evenimente, AS Roma - Inter si The Strongest - Aurora, la o cota totala de 2.69.AS Roma - Inter (ora 21:30)


Meci interesant in capitala Italiei, intre doua formatii care-si procura destule oportunitati de-a marca. Ambele au pierdut la mijlocul saptamanii in Champions League, Roma, acasa, cu Real Madrid, scor 0-2, in timp ce trupa din Milano a cedat la Tottenham, scor 0-1. In campionat, romanii au castigat un singur meci dintre ultimele cinci, ajungand pe pozitia a 7-a, iar adversara de azi are patru victorii in ultimele cinci partide de Serie A, fiind pe pozitia a 3-a.

In ultimele cinci dueluri directe, ambele formatii au reusit sa marcheze. Si acum ne asteptam la ceva frumos, dar nu despe goluri vom vorbi, ci despre cornere. Au fost cel putin 10 astfel de faze fixe in toate aceste cinci intalniri directe. Noi vom creste doar putin linia.
The Strongest - Aurora (ora 23:15)


Gazdele au castigat in runda precedenta un duel foarte important, acasa, cu Royal Pari, scor 3-1. Astfel, The Strongest se afla la doar 2 puncte de prima pozitie, cu un meci mai putin jucat. Pe teren propriu, a castigat 9 dintre cele 10 partide jucate, singura infrangere venind cu Bolivar, formatie din acelasi oras.

Dincolo, Aurora este o echipa destul de slabuta, dar care s-a salvat cumva cu meciurile de acasa. Ocupa locul 11, cu 21 de puncte adunate in 22 de etape, golaveraj 19-36. A pierdut 9 dintre cele 10 deplasari din aceasta stagiune. 

In tur, "tigrii" au castigat cu 2-1, "dubla" Blackburn. N-au voie sa scape victoria si ar trebui sa castige la scor.