Biletul Zilei - 19 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 19 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Macedonia - Gibraltar si Germania - Olanda, la o cota totala de 3.76.Macedonia - Gibraltar (ora 21:45)


Gazdele sunt pe primul loc in clasament, cu 12 puncte adunate in 5 runde, golaveraj 10-5. Patru dintre golurile incasate au venit in infrangerea din Armenia cu 0-4. Din aceasta cauza, Macedonia are nevoie de un punct in ultima etapa pentru a promova. Adversara este una usoara, Gibraltar, formatie care in ultimul meci a luat bataie, pe teren propriu, de la Armenia, cu 2-6. 

In tur, Macedonia s-a impus cu 2-0, scor stabilit inca de la pauza. Pentru ca s-a jucat pe un teren artificial destul de greu, oaspetii n-au fortat mai mult decat era nevoie. Acum, intalnesc cea mai slaba defensiva din grupa, iar golurile ar trebui sa curga, tinand cont ca este practic partida prin care Macedonia sarbatoreste avansarea in Liga C.Germania - Olanda (ora 21:45)


In mod oficial, Germania a retrogradat in Liga B, in timp ce Olanda se va pregati sa joace in semifinalele Nations League cu o victorie in aceasta disputa. Nemtii au castigat amicalul cu Rusia, 3-0, si parca le-a mai revenit putina culoare in obraji. Dar nici Olanda nu vine dupa un rezultat rau. Batavii au invins Franta, scor 2-0, intr-un meci in care Lloris a avut nu mai putin de 9 parade.

Este o Olanda renascuta, care va avea sanse reale in aceasta deplasare. In partida tur, Olanda s-a impus cu 3-0, sec. Ultimele 2 goluri au venit pe final, asa ca diferenta poate n-a fost atat de clara. Germania va cauta revansa, iar oaspetii vor face totul pentru un succes.