Biletul Zilei - 18 februarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 18 februarie 2019, format din doua evenimente, Nurnberg - Dortmund si Chelsea - Manchester United, la o cota totala de 2.50.Nurnberg - Dortmund (ora 21:30)


Oaspetii au patru partide la rand fara victorie in toate competitiile, fiind eliminati din Cupa Germaniei si pierzand prima mansa din 1/8-imile Champions League, 0-3, la Londra, cu Tottenham. In campionat, Dortmund se afla inca pe primul loc, dar diferenta fata de Bayern Munchen s-a micsorat la 2 puncte. Borussia poate s-o duca la 5 cu un succes in aceasta seara.

Nurnberg este pe pozitia a 18-a, ultima, in Bundesliga, cu doar 12 puncte stranse in 21 de runde, golaveraj 17-46. Cea mai slaba ofensiva din campionatul Germaniei a obtinut doar 2 victorii in acest sezon. Pe teren propriu, Nurnberg a incasat totusi doar 15 goluri.

Chiar daca formatia pregatita de Kollner se descurca mult mai bine acasa, Borussia are nevoie de toate cele trei puncte si va aborda partida la victorie. In plus, are un lot mult mai valoros si se bazeaza pe moralul dat de acel 7-0 din tur.


Chelsea - Manchester United (ora 21:30)


Ambele echipe au suferit deceptii in ultima vreme. United a pierdut prima partida cu Solskjaer pe banca, 0-2, acasa, cu PSG, in Champions League, in timp ce formatia lui Sarri a cedat, in campionat, 0-6 la Manchester City. Chelsea s-a mai recuperat cu o victorie in Europa League, 2-1 la Malmo, dar in competitiile interne are ceva de demonstrat in acest moment.

Sunt doar "optimi", asa ca o infrangere nu este dramatica pentru niciuna dintre echipe, tinand cont ca amandoua se lupta pentru un loc de Champions League in campionat. Dar asta nu inseamna ca nu vor aborda duelul cu maxima seriozitate. 

Cele doua s-au intalnit in finala editiei precedente, iar Chelsea a castigat cu 1-0. In partida din Premier League, de pe Stamford Bridge, am avut mult mai mult spectacol - un 2-2 foarte frumos. Cam la asta ma astept si acum, tinand cont de situatiile in care se regasesc cele doua.


Nurnberg - Dortmund: Dortmund castiga, cota 1.41

Chelsea - Manchester United: peste 2,5 goluri, cota 1.78

Cota totala: 2.50