Biletul Zilei - 18 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 18 decembrie 2018, format din doua evenimente, Dusseldorf - Dortmund si AZ Alkmaar - Zwolle, la o cota totala de 2.92.Dusseldorf - Dortmund (ora 21:30)


Fortuna se afla pe locul 16 in Germania, cu 12 puncte adunate dupa 15 runde, golaveraj 16-32. Noua dintre puncte au venit pe teren propriu, unde Dusseldoef a inregistrat si singurele trei victorii. Mai are si cinci infrangeri, cu un golaveraj total de 10-12. Ultimul meci acasa a reprezentat o victorie, 2-0 cu Freiburg. Dincolo, Borussia conduce autoritar in Bundesliga, cu 39 de puncte, golaveraj 41-15, la o distanta de 9 puncte fata de urmatoarele clasate. Are cel mai bun atac din campionat, dar numai 14 goluri au fost marcate pe teren strain.

Cele doua nu s-au mai intalnit din 2013, dar ma astept la un duel transat destul de usor de oaspeti. Sunt in forma, cu un atacant letal in persoana lui Paco Alcacer, asa ca ar trebui sa se impuna la capatul unui meci spectaculos.AZ Alkmaar - Zwolle (ora 21:45)


Sunt optimile de finala in Cupa Olandei, iar unul dintre cele mai interesante dueluri este Alkmaar - Zwolle. Gazdele au castigat in ultima etapa de campionat, 2-1, acasa, cu Excelsior, intorcand rezultatul si marcand golul victoriei in minutul 90+4. Astfel, AZ a urcat pe locul 5 in Eredisivie. Adversara din Cupa are un singur succes in ultimele sase partide de campionat si se zbate in preajma locurilor retrogradabile, pe 15. In deplasare, a incasat 18 goluri si a marcat 11, in 7 meciuri. Sigur, un duel din cea de-a doua competitie interna poate sa fie diferit, adica AZ sa trateze cu mai mare lejeritate adversarul, dar numarul de goluri ar trebui sa se mentina ridicat. Au fost cel putin 3 goluri in ultimele trei dueluri, inclusiv un duel de Cupa, la inceputul anului, 4-1 pentru Alkmaar.