Biletul Zilei - 17 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 17 Octombrie 2018, format din doua meciuri de tenis, Jack Sock - Elias Ymer si Borna Gojo - Jason Jung, la o cota totala de 2.47.Jack Sock - Elias Ymer (Stockholm, ora 19:30)


Americanul uimea lumea tenisului la sfarsitul stagiunii precedente, cand punea mana pe titlul de la Paris ( la care se mai adauga in sezonul respectiv si trofeele de la Auckland si Delaray Beach) si termina pe locul 8 in clasamentul baietilor. Participa si la Turneul Campionilor. Doar ca Sock n-a putut sa tina ritmul si-n 2018, ba chiar jocul sau a scazut mult in calitate. A cazut pana pe locul 18 dupa ce n-a reusit la niciun turneu sa treaca mai departe de turul secund.

Ymer se regaseste pe pozitia a 135-a in clasamentul ATP, dar la cat talent are suedezul cu origini etiopene, acesta ar trebuit sa fie clar in top 50. Totusi, stilul sau nonconformist l-a tras in jos, iar la 22 de ani, Elias nu se poate lauda cu nimic in cariera sa. In primul tur la Stockholm, a trecut de neamtul Marterer, scor 4-6, 7-5, 7-5.

Poate ca Ymer nu va sta destul de concentrat pe toata perioada meciului astfel incat sa-l invinga pe Jack, dar poate macar sa acopere handicapul.Borna Gojo - Jason Jung (Calgary, ora 21:30)


Un duel destul de interesant la Challengerul de la Calcary, in care croatul Gojo intalneste un adversar mult mai experimentat, in persoana lui Jung, din Taipei. Borna are 20 de ani si este inca un jucator de nivel Futures si ITF, cu aparitii rare in turneele de acest tip, Challenger. Asa ca tenismenul clasat pe locul 505 ATP a fost nevoit sa joace in calificari, unde chiar a pierdut set in ultimul tur. Totusi, in prima runda de pe tabloul principal, a trecut clar de canadianul Scott, scor 6-0, 6-1.

De cealalta parte, Jung a ajuns la 29 de ani si se afla pe locul 128 in clasamentul baietilor. Este un obisnuit al unor astfel de competitii, avand trei titluri in cariera, unul chiar in 2018, la San Francisco. Si el a trecut de un canadian in primul tur, Diez, scor 6-3, 6-7, 6-3. In primele doua seturi, Jason nu si-a cedat niciodata serviciul.

Tenismenul din Taipei are experienta, este mai rapid si nu vad ce mari probleme ar putea sa aiba la serviciu. Victoria mi se pare clara.