Biletul Zilei - 17 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 17 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Romania - Lituania si Italia - Portugalia, la o cota de 3.74.


5befce184de0d_1542442520.png


Romania - Lituania (ora 21:45)


Romania nu are cum sa scape victoria astazi. Se afla pe locul 3 in grupa de Nations League, cu 6 puncte stranse in 4 partide, iar un succes este necesar pentru a continua lupta pentru primul loc. Adversarul a pierdut toate cele patru dispute si are un golaveraj de 2-9. In tur, am avut nevoie de golul din prelungiri al lui Maxim pentru a invinge cu 2-1. Ne asteptam la o misiune ceva mai usoara, dar asta nu inseamna ca oaspetii se vor da batuti inca din start. Am avut doar 26 de faulturi in Lituania, asta deoarece gazdele au faultat de doar 2 ori in prima repriza. In toate celelalte trei meciuri, Lituania a avut un minimum de 13 faulturi in total. Cum Romania este o nationala ce comite des infractiuni, cred ca aceasta linie poate sa fie depasita usor.Italia - Portugalia (ora 21:45)


Lucrurile sunt lamurite in privinta echipei ce va retrograda din grupa a 3-a din liga A, Polonia, dar ramane a se decide cine o va castiga. Portugalia este pe primul loc, cu 6 puncte din 2 partide, in timp ce Italia a adunat 4 puncte in 3 meciuri. Asadar, gazdele au doar varianta victoriei daca vor sa ramana in aceasta cursa. Asta inseamna ca italienii vor vrea sa aiba mai mult posesia, iar oaspetii sunt pregatiti sa loveasca pe contraatac. In meciul tur, Portugalia s-a impus cu 1-0, intr-un meci cu 17 cornere, dar cu doar 7 suturi pe poarta. Ma astept, din nou, sa se joaca destul de putin la mijlocul terenului si mai degraba in preajma celor doua careuri.